PSD vrea sa rupa PNL si USR. Stanescu dezvaluie cum vrea sa ajunga din nou la guvernare: „Sunt factiuni in toate partidele cu care putem guverna”

politica

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, a anuntat luni seara ca PSD este dispus sa intre la guvernare alaturi de „factiuni” din PNL si USR. El a sustinut ca „guvernul asta nu ca rezista un an de zile”.

Stanescu a anuntat la Antena 3 ca PSD va depune motiune de cenzura in curand si a dezvaluit ca se asteapta ca aceasta sa fie sustinuta de „grupari” din PNL si USR.

„In PNL sunt doua grupari, gruparea Orban si Citu. In USR, gruparea Barna si Ciolos, in UDMR sunt doua grupari. Credeti ca nu avem cu cine (sa faca majoritate)? Ei au majoritate acum cu doar 20 de parlamentari,

S-au mai intamplat lucruri in istorie, sa vedem ce o sa se mai intample in strada”, a spus Stanescu.

„Sunt factiuni in toate partidele cu care putem guverna”, a adaugat liderul PSD.

Intrebat daca Rafila va fi popus din nou premier, Stanescu a evitat un raspuns clar: „Vom discuta, vom vedea in interuorul partidului”.

„Poporul va iesi in strada si ei vor pleca. Guvernul asta nu va rezista un an de zile, nu are cum. La masurile care le iau, felul in care merg lucrurile in coalitie, in care discuta intre ei.

Orban a spus ca vera sa schimbe tot, pe Avocatul Poporului, pe Florin Iordache, ei nu discuta despre cetateanul roman, discuta despre camarila lor”, a mai declarat Stanescu la Antena 3.

Intrebat daca PSD va organiza manifestatii de strada din cauza ingetarii pensiilor, Paul Stanescu a raspuns: „Analizam si acest lucru, sigur”.

Mai mult despre:

Comentarii: