„PSDragnea a ajuns un partid de slugi, lingai si de indivizi terifiati de frica”. Rares Bogdan anunta ca trei ministri grei vor fi executati de Dragnea

analize

Realizatorul Realitatea TV Rares Bogdan anunta ca Liviu Dragnea intentioneaza sa remanieze din nou guvernul. El intentioneaza sa-i dea afara din Executiv pe cei mai vizibili si cunoscuti dintre ministri.

Rares Bogdan confirma informatiile deja publicate de mai multi jurnalisti, care au anuntat ca Dragnea intentioneaza sa remanieze din nou guvernul. Unul dintre cei vizati este Mihai Fifor, pe care seful PSD il vede ca o amenintare la adresa pozititiei sale.

„Dupa ce i-a indepartat pe Grindeanu, Tudose, V. Stefan, E.Andronescu, C. Stefanescu, C. Radulescu, F. Stroe, Tutuianu, Banicioiu, Laufer, Badalau a venit se pare si randul altor trei reprezentanti de frunte a PSDragnea sa fie indepartati in curand din Guvernul Dancila/Dragnea.

Zilele ministrului Apararii, a ministrului Fondurilor Europene si a ministrului Finantelor Publice sunt numarate. Fifor, Plumb si Teodorovici vor fi indepartati din Guvern in foarte scurt timp.

Dragnea continua siluirea PSD si acolo tacerea e de aur curat. PSDragnea a ajuns un partid de slugi, lingai si de indivizi terifiati de frica. Incompetentii, sfertodoctii si clica Sudului Rosu impinge partidul lui Iliescu/Nastase/Geoana/Ponta spre prapastie.

P.S. Nu spun ca e rau, din contra, doar observ si eu ca omul….”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: