„Psihopati la guvernare”. Olguta Vasilescu si propaganda PSD declanseaza un nou scandal: „Liftiera”

news

Lia Olguta Vasilescu o acuza pe ministrul Muncii, Violeta Alexandru, ca este „psihopata” intrucat ar fi insistat sa o dea afara pe liftiera din minister. Antena 3 a preluat imediat subiectul si l-a amplificat.

„Psihopati la guvernare”, a scris Olguta Vasilescu pe Facebook, prezentand o inregistrare video cu liftiera. Vasilescu a distribuit o postare a fostului ei consilier de la minister, Cristian Vasilcoiu, in care se sustine ca liftiera a fost data afara pentru ca „madame ministru” nu mai suporta „sa-i vada fata”.

„Ea este doamna Paula, liftiera pe care Violeta Alexandru nu s-a lasat pana nu a dat-o afara inclusiv de la firma privata de mentenanta lifturi, ca sa scape de ea din Ministerul Muncii. Contractul dintre firma si minister a fost denuntat, sub conditia ca se va semna unul nou doar daca liftiera dispare! Ca nu suporta madame ministru sa mai vada fata liftierei!”, sustine Vasilcoiu.

Liftiera sustine in inregistrare ca sefii ei i-au spus sa plece acasa.

„Nu mi s-a adresat direct mie, le-a spus sefilor mei de acolo si sefii mei m-au sunat si mi-au spus sa plec acasa pentru ca doamna ministru nu mai are nevoie de mine. Pur si simplu, mi-am luat bagajul si am plecat acasa. Asa, fara sa imi iau la revedere de la cineva, ca pur si simplu nu puteam. Am plecat asa ca un hot! Sunt singura, dar e destul de greu. Am plans cand am plecat”, spune femeia.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat recent ca prefera sa mearga singura cu liftul.

„‘Traditia’ conform careia cand Ministrul Muncii pleca din cabinetul sau si pana parcurgea, in 30 de secunde, distanta pana la lift, secretariatul suna si transmitea liftierei sa aduca liftul la etajul 2 (la cabinetul Ministrului) si sa deschida larg usa ca sa nu faca demnitarul vreun efort, se opreste la 2019. Urc si cobor pe scari. Daca am nevoie de lift, apas singura pe buton”, informa Violeta Alexandru.

Ea a explicat ulterior ce s-a intamplat cu liftiera.

”Nu am disponibilizat-o, am solicitat sa nu se mai desfasoare aceasta activitate in Ministerul Muncii, ca e nevoie de forta de munca in multiple alte zone si nu e nevoie sa apese cineva pe buton. Acum functioneaza liftul. Daca vin persoane cu nevoi speciale, se mobilizeaza cineva din minister pentru a le ajuta”, a explicat ministrul Muncii la B1 TV.

Mai mult despre: ,


Comentarii: