Pucistii au refuzat sa puna batista pe tambal. Grupul anti-Dragnea l-a atacat in forta pe Dragnea in sedinta CEX si i-au cerut demisia

politica

Semnatarii scrisorii anti-Dragnea au declarat, in sedinta CEX, ca isi mentin solicitarile din document, inclusiv solicitarea ca Dragnea sa demisioneze. Gabriela Firea a spus raspicat ca seful PSD trebuie sa plece din fruntea partidului.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a reiterat atacurile din ultima vreme si i-a reprosat lui Dragnea modul discretionar in care conduce partidul. La final i-a cerut sa demisoneze.

La randul sau, Mihai Tudose a criticat lipsa de comunicare din partid, in timp ce Adrian Tutuianu a prezentat un sondaj de opinie in care PSD este la scorul prezentat in scrisoarea nemultumitilor, fara a spune cine a realizat sondajul, au declarat surse politice.

Sursele spun ca ceilalti membri i-au sugerat lui Tutuianu ca trebuie sa il confrunte si cu alte sondaje de opinie.

Liderul PSD Liviu Dragnea a luat primul cuvantul si ar fi facut apel la unitate si intelegere. El le-ar mai fi spus membrilor Comitetului Executiv ca nu renunta la modificarea legilor justitiei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: