Purtatorul de cuvant al PPE anunta ca socialistii europeni nu vor mai suporta „rusinea” de a-i avea alaturi pe PSD-isti. Reactie furioasa a PSD

politica

Un schimb de replici a avut loc, vineri, intre europarlamentarii romani. Siegfried Muresan (PNL) a spus ca socialistii europeni vor prefera sa piarda 10 eurodeputati PSD decat sa continue rusinea de a imparti aceeasi familie europeana. In replica, Razvan Popa (PSD) l-a numit un mic „macovei”.

„Se apropie ziua in care Socialistii Europeni vor prefera sa piarda 10 europarlamentari PSD din randurile lor decat sa continue in rusinea de a imparti familia politica cu acest partid antieuropean”, a scris Siegfried Muresan, vineri pe Facebook.

De cealalta parte, europarlamentarul PSD Razvan Popa, a declarat ca Siegfried Muresan a votat intr-un mod rusinos Rezolutia privind statul de drept in Romania in Parlamentul European, catalogandu-l pe liberal ca un ‘mic macovei’ crescut in umbra Elenei Udrea”.

„Port-stindardul europarlamentarilor PNL, fostul PMP-ist Vasile Siegfried Muresan, cere ca Romania sa nu detina presedintia Consiliului Uniunii Europene pentru ca nu ii place lui de PSD. Dupa modul absolut rusinos in care europarlamentarii PNL, in frunte cu acest mic „macovei” crescut in umbra Elenei Udrea, au votat in Parlamentul European impotriva propriei tari, acum trec la nivelul urmator.

O sa vina 2019, iar Vasile Siegfried Muresan si ai lui o sa le dea explicatii celor din PPE pentru infrangerea usturatoare pe care o va inregistra PNL – si, atunci, vor trebui sa recunoasca: romanilor nu le place sa stea cu capul plecat, asa cum cer PPE si acolitii lor din Romania!”, a fost replica lui Razvan Popa, intr-o postare vineri pe Facebook.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: