Puscaria ii mananca. Fosta sefa a TAROM confirma: „Razvan Cuc mi-a dat ordin sa retin la sol avioanele. Nu am vrut, am fost demisa”

politica

Fosta sefa a TAROM, Madalina Mezei, a confirmat joi ca a fost demisa pentru ca a refuzat sa respecte ordinul ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, de a tine la sol toate avioanele pentru ca parlamentarii din tara sa nu poata ajunge sa voteze motiunea de cenzura.

„Da, pot sa confirm ca Razvan Cuc mi-a cerut sa retin la sol aeronavele. I-am spus ca nu se poate, ca nu exista niciun motiv si ca ar fi vorba despre un abuz. In plus, compania TAROM nu poate fi implicata in asa ceva, in chestiuni politice. Cand am fost adusa la TAROM am specificat clar ca nu fac niciun fel de politica, doar sa-mi respect sarcinile profesionale si sa eficientizez societatea, ceea ce am si facut.

Ministrul Cuc a invocat tot felul de argumente ca sa fac acest lucru, nu am vrut. Mai mult ca sigur acest refuz a fost motivul destituirii mele. Oficial, s-a invocat acel contract de leasing cu aeronavele ATR, ca nu a fost inca semnat si ca de aia merge prost treaba. Eu cum am fost adusa, asa am si fost data afara. Cu o saptamana inainte mi se prelungise mandatul si eram laudata, apoi m-a sunat seara presedintele CA si mi-a zis ca s-a decis sa fiu destituita”, a declarat Mezei pentru Ziua News.

In cadrul unei sedinte restranse a liderilor PSD, tinuta pe 9 octombrie, cu o zi inaintea votului pentru motiunea de cenzura, s-a discutat posibilitatea ca TAROM sa anuleze a doua zi patru curse interne cu destinatia Bucuresti. Este vorba de zborurile care decolau din Timisoara, Oradea, Baia Mare si Suceava, informeaza universul.net.

Informatia a fost confirmata de surse din PSD care au mai adaugat ca a existat si un plan B. Si anume, ca in cazul in care nu pot fi anulate cursele invocandu-se motive tehnice sau meteorologice, sa fie cumparate toate biletele ramase libere avand in vedere ca nu toti parlamentarii care urmau sa se deplaseze la Bucuresti isi cumparasera bilete.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: