Putin a DISPARUT de o saptamana. Un nou mister pluteste la Kremlin

externe

„Unde este Vladimir Putin? Presedintele Rusiei si-a anulat o serie de intrevederi dupa o absenta de cateva zile”, scrie cotidianul britanic The Independent, citat de Income Magazine. Publicatia afirma ca, ultima data, liderul de la Kremlin a aparut in fata camerelor de luat vederi vinerea trecuta, in Finlanda, unde a lansat mai multe avertismente, inclusiv la adresa tarii gazda.

Ulterior, postul de televiziune RBK a anuntat ca Putin si-a anulat „pe o perioada nedeterminata” mai multe intrevederi, inclusiv cea din regiunea Altai, programata pentru 5 iulie si unde urma sa fie analizata problema turismului.

Cand ziaristii au incercat sa afle unde este Putin, „biroul de presa al unuia dintre consilierii presedintelui rus au declarat ca seful statului este in delegatie si ca revine peste cateva zile, probabil luni”, continua The Independent.

In deplasare unde?, se intreaga ziarul britanic, subliniind ca Putin nu si-a facut aparitia nici in Iakutia, la deschiderea celei de-a VI-a editii a jocurilor internationale „Copiii Asiei”, anuland inclusiv o vizita la Novgorod, stabilita pentru 7 iulie.

Ceva similar s-a mai intamplat in martie 2015, cand Putin a disparut din vizorul opiniei publice mai multe zile. „Ultima data cand presedintele s-a facut nevazut au circulat diferite versiuni privind cauzele acelei disparitii”, mentioneaza publicatia britanica.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: