Putin devine din nou tata, la 69 de ani. Iubita lui va da nastere unei fetite. Surse, care a fost reactia liderului de la Kremlin

externe

Presedintele rus Vladimir Putin ar astepta o fiica cu fosta sa iubita gimnasta, Alina Kabaeva, anunta publicatia australiana news.com.au.

Presedintele in varsta de 69 de ani ar astepta o fiica cu fosta sa iubita gimnasta, Alina Kabaeva, in varsta de 39 de ani, cu care are deja doi copii.

Putin ar urma acum sa aiba o fetita, potrivit canalului Telegram al SVR General – un cont de internet despre care se spune ca este actualizat de persoane din interiorul Kremlinului.

Se sustine ca, atunci cand i s-a comunicat vestea, Putin a spus: „Am destui copii asa cum sunt, si am avut destule fiice cu mult timp in urma”.

In timp ce viata privata a lui Putin este tinuta strict secreta, UK Mirror a relatat ca Kabaeva a nascut un fiu la o clinica din Elvetia in 2015. Si se pare ca a avut gemeni la Moscova in 2019.

Printre cei mai cunoscuti copii ai lui Putin se numara Maria Vorotsova, academician si femeie de afaceri, in varsta de 37 de ani, si Katerina Tikhonova, om de stiinta si fosta dansatoare, in varsta de 35 de ani, pe care a avut-o cu fosta sotie Ludmila.

De la inceputul Razboiului Rusiei din Ucraina, ambii au primit sanctiuni din partea Occidentului.

Putin, cunoscut pentru discretia sa, a anuntat anterior despre familia sa: „Am o viata privata in care nu permit interferente. Ea trebuie respectata”.

El i-a pus in garda pe „cei care, cu nasurile lor mucalite si cu fanteziile lor erotice, dau tarcoale in viata altora”.

Comentarii: