Putin se pregateste de un razboi NUCLEAR cu Vestul, construieste masiv buncare. Unde ar putea incepe al TREILEA razboi mondial

externe

Vladimir Putin s-ar putea pregati de un razboi nuclear total cu Vestul, anunta presa britanica. El a investit masiv in ultima vreme in buncare antinucleare.

Noile buncare au fost construite in zone strategice din preajma Moscovei, scrie Express. Expertii si-au manifestat ingrijorarea ca, astfel, Putin se pregateste de un razboi atomic cu Occidentul.

Unul dintre aceste buncare are peste 500 de metri patrati si a fost sapat in muntii Urali. Satelitii au depistat un alt bincat situat langa muntele Yamantau.

Informatiile apar chiar in timp ce Rusia este gata sa finalizeze proiectul Satan 2, o racheta nucleara cu o putere devastatoare. Aceasta racheta ar putea distruge o zona de marimea Frantei.

Acum, expertii spun ca un razboi nuclera este iminent, sustine Express. „Posibilitatea unui razboi razboi nuclear intre America si Rusia nu numai ca inca exista, dar este in crestere.Locul in care s-ar putea declansa confruntarea atomica ar putea fi in perimetrul statelor baltice, Estonia, Letonia si Lituania”, a declarat Dr Loren Thompson de la Lexington Institute, un think tank din SUA.

Rusia are cel mai mare arsenal atomic din lume, cu peste 7.300 de incarcaturi nucleare. Unele dintre acestea au fost plasate in Alaska, la numai 50 de mile de teritoriul Statelor Unite.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: