Putin: Sunt posibile mai multe schimburi de prizonieri intre Rusia si SUA

externe

Prin negocieri si compromisuri, Rusia si SUA ar putea schimba mai multi prizonieri in viitor, a declarat vineri presedintele Vladimir Putin, potrivit agentiei Anadolu.

Comentand schimbul dintre starul american de baschet Brittney Griner si cetateanul rus Viktor Bout, Putin a spus ca s-a intamplat pentru ca „au fost gasite compromisuri”.

„Nu excludem continuarea unor astfel de eforturi in viitor”, a declarat presedintele rus la o conferinta de presa la Biskek, capitala Kargazstanului, dupa un summit al Uniunii Economice Eurasiatice (UEEA).

Potrivit lui Putin, contactele dintre serviciile de informatii ruse si americane au fost initiate de americani si efectuate „intr-un mod normal de lucru”.

„Nu ne asteptam la nimic supranatural de la ei… Am fost de acord ca aceste contacte vor continua”, a adaugat el.

La o intrebare despre mai multe schimburi de prizonieri, el a spus: „Totul este posibil. Este rezultatul discutiilor si al capacitatii de a face compromisuri.”

Cu toate acestea, el a respins impresia ca schimburile de prizonieri ar putea duce la un dialog cu SUA pe alte probleme, declarand ca discutiile in curs la nivel de informatii sunt concentrate pe o singura problema.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: