Putin, umilit de un baietel aflat in spital: copilul si-a pus plapuma in cap pentru a nu-l vedea pe dictatorul rus – VIDEO

externe

Vladimir Putin, vizita, spital, copil, plapuma, Minecraft

O scena tragi-comica s-a petrecut, zilele trecute, intr-un spital de pediatrie din Moscova. Aflat in vizita la Clinica pediatrica de hematologie, oncologie si imunologie de la Centrul National de Cercetare Medicala Dmitri Rogacev din Moscova, dictatorul rus Vladimir Putin (sau una dintre numeroasele sale sosii) a fost ignorat total de Vadim, un copil de 5 ani, care a preferat sa-si puna plapuma in cap decat sa-l priveasca pe „parintele patriei”.

Potrivit canalului media Nexta, care transmite stirea, Putin, care venise sa ofere cadouri copiilor internati, intr-una din acele vizite atent puse la punct de propaganda de la Kremlin, a fost vizibil deranjat de situatie. El a continuat totusi sa zambeasca, ba chiar a incercat sa discute cu baiatul, desi acesta se afla sub plapuma.

„Este cam timid”, a incercat mama copilului sa scuze comportamentul acestuia, dupa care i-a cerut sa iasa de sub plapuma spre a-l saluta pe presedinte. La refuzul categoric al micului pacient, mama l-a amenintat ca doua zile nu-i va mai da telefonul sa se joace. Nici macar aceasta amenintare nu l-a convins insa. Putin a vrut sa stie ce fel de jocuri are baietelul pe telefon, iar mama a raspuns: „Minecraft” – un cunoscut joc video realizat de companii din Statele Unite si Japonia.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: