Categories: externe

Putin vrea urgent POD intre Crimeea si Rusia: „Cine raspunde? Dati-mi un om pe care sa-l putem ‘EXECUTA'”

Presedintele rus, Vladimir Putin, a vizitat Crimeea la doi ani de la anexare, fiind nemultumit de modul cum decurg lucrarile la traseul de infrastructura Kerch-Simferopol, ce include si podul care va lega Rusia de Crimeea, atragand atentia ca vor fi plicate sanctiuni dure daca termenul limita de dare in folosinta nu va fi respectat.

Intr-o intalnire cu mai multi reprezentanti ai guvernarii din Crimeea si ai firmei care se ocupa de proiect, Vladimir Putin s-a arata extrem de iritat ca nimeni nu raspunde de aceasta lucrare de infrastructura.

„Gasiti-mi, concret, un om care sa fie raspunzator personal de drumul care duce spre viitorul pod dintre Crimea si Rusia, pe care sa-l putem ‘executa’, dupa ce ne facem calculele”, a spus Putin citat de LifeNews.ru.

„M-am saturat sa tot sun ministri din Republica Crimeea, incercand sa gasesc pe cineva care raspunde de proiect. Nu am pe cine sa intreb. Ministerul transporturilor arunca raspunderea pe cel al Economiei, iar acesta, catre autoritatile din Crimeea. Ma intereseaza cine vrea, concret, sa raspunda de acest proiect si de predarea drumului la timp”, a continuat presedintele rus.

Putin a amintit ca termenul limita de predare al rutei este decembrie 2018, fiind nevoie de mai multa sincronizare cu cei care lucreaza la pod. El s-a arata nemultumit si de faptul ca, mai intai, podul va fi deschis pentru automobile si apoi, cel mai probabil in 2019, pentru trenuri.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Anghel Liviu

Share
Published by
Anghel Liviu

Recent Posts

Franta: Momentul in care duba penitenciarului a fost atacata cu mitraliere Kalasnikov. Mafiotul „Musca” a reusit sa evadeze – Video

A aparut o prima inregistrare video a atacului in care au fost ucisi, marti, trei…

6 ore ago

Gunoierii din Paris au intrat in greva. Ei cer un „bonus olimpic” si o crestere salariala

Aproximativ 400 de angajati de la salubrizare din Paris au intrat marti in greva, cerand…

9 ore ago

Bucurestean ucis in strada de doi indivizi, acestia l-au lovit cu batele. Medicii au incercat in zadar sa il resusciteze – Video

Trei indivizi s-au luat la bataie, pe Bulevardul Constructorilor din Bucuresti, langa Parcul Crangasi, starnind…

9 ore ago

Opt ceasuri ale lui Michael Schumacher s-au vandut la licitatie cu 4 milioane de franci elvetieni

Ceasuri apartinand lui Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, s-au vandut, marti, cu…

9 ore ago

Incendiu in Muntii Rodnei. Ard sase hectare de teren

Un incendiu a izbucnit, marti seara, in Muntii Rodnei, in apropiere de varful Toroioaga, informeaza…

9 ore ago