Raceala accentuata intre Dragnea si Tariceanu. Au stat separat in avionul de Frankfurt. Dragnea l-a umilit pe seful Senatului, „liberalul” Tariceanu, calatorind la business class

politica

Presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, au plecat duminica spre Talinn, in Estonia, la Conferinta presedintilor de parlamente din statele membre ale Uniunii Europene. Ei au stat separat in avionul de Frankfurt, confirmand astfel informatiile privind existenta unor tensiuni tot mai acute intre cei doi.

„Socialistul” Liviu Dragnea si prietena lui au stat la business class, in timp ce „liberalul” Calin Popescu Tariceanu si sotia sa au avut bilete la economy class, au declarat pentru G4Media.ro mai multi pasageri ai cursei. Intre Bucuresti si Tallinn nu exista curse directe, asa ca cel mai probabil cei doi lideri politici au avut zbor cu escala la Frankfurt.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, va participa, luni si marti, la Tallinn, in Estonia, la Conferinta presedintilor de parlamente din statele membre ale Uniunii Europene.

Acest eveniment este organizat „in marja presedintiei estone a Conferintei presedintilor de parlamente din UE”, potrivit unui memorandum aprobat de Biroul permanent al Camerei Deputatilor.

Din delegatia romana condusa de Dragnea vor mai face parte vicepresedintele Camerei Deputatilor, Gabriel Vlase, secretarul general al institutiei, Silvia Mihalcea, si directorul general al Cabinetului presedintelui Camerei Deputatilor, Anca Mihaela Spiridon.

„Pe ordinea de zi a conferintei figureaza sesiuni de prezentari si dezbateri cu privire la viitorul UE si securitatea si apararea in Europa”, se mai arata in document.

Toate cheltuielile aferente deplasarii vor fi suportate din bugetul Camerei.

Si Tariceanu a dat un comunicat de presa asemanator, anuntandu-si prezenta la aceasta conferinta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: