Radicalizare a disidentilor din PSD, rasturnarea lui Dragnea nu e departe: „Adunatura asta sinistra de peremisti si pedisti nu poate oferi nimic bun”

politica

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan isi radicalizeaza discursul si face apel la rasturnarea cat mai grabnica a actualei conduceri a PSD, pe care o considera o „adunatura sinistra de peremisti si pedisti”.

„Sorin Grindeanu si toti cei din PSD Timis care-i sunt alaturi nu sunt singuri in lupta asta. Suntem tot mai multi cei care refuzam sa lasam partidul pe mana unei gasti de personaje oportuniste, fara scrupule, care s-au vopsit din interes in social democrati. Adunatura asta sinistra de peremisti si pedisti nu poate oferi nimic bun celor care cred in PSD ca partid puternic de stanga.

Imbogatitii peste noapte din bani publici, cei care sunt acum acoperiti in scandaluri de coruptie si dosare penale, nu au cum sa reprezinte credibil viitorul stangii romanesti”, a scris Catalin Ivan pe Facebook.

Contestatia depusa de Grindeanu privind excluderea sa din partid a fost insotita si de un alt document – o scrisoare semnata de toti cei 55 de primari social-democrati din Timis, de cei 16 consilieri judeteni si de cei sase parlamentari, inclusiv de deputatul Matei Suciu, singurul din filiala Timis care a votat pentru demiterea guvernului Grindeanu, scrie pressalert.ro.

In aceasta scrisoare se cere ca sa fie aprobata contestatia depusa de presedintele filialei Timis, Sorin Grindeanu.

Documentul a fost trimis atat lui Liviu Dragnea, cat si comisiei care va judeca contestatia fostului premier. Aceasta miscare vine dupa ce, saptamana trecuta, secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a venit la Timisoara sa puna un presedinte in locul lui Grindeanu, dar a plecat fara a reusi acest lucru si promitand ca va sustine in fata conducerii centrale a partidului solicitarea filialei ca sefia organizatiei sa fie asigurata de presedintele executiv Calin Dobra, pana se va lamuri definitiv daca Grindeanu este sau nu exclus din PSD.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, in legatura cu contestatia depusa de fostul premier Sorin Grindeanu la excluderea lui din partid, ca aceasta se va discuta de Comisia nationala de integritate care se va intruni cand o va convoca seful comisiei.

„Foarte important subiectul pentru tara. Intr-adevar, despre contestatie am aflat si eu inainte de conferinta de presa. Este adresata Comisiei Nationale de integritate care se va intruni cand o va convoca presedinte acestei comisii si vor lua o decizie. E simplu”, a precizat Liviu Dragnea, dupa sedinta coalitiei de guvernare, intrebat despre contestatia lui Sorin Grindeanu cu privire la excluderea din PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: