Radio Guerrilla, desfiintat de ascultatori dupa ce a facut emisiune cu Turcescu, Mirel Palada, Vosganian, Andrei Marga, Ghilezan, Piperea: „Fereasca sfantu’ ce ati ajuns”

politica

Val de ironii la adresa postului Radio Guerrilla dupa de Liviu Mihaiu i-a invitat in emisiunea sa pe Andrei Marga, Mirel Palada, Varujan Vosganian, Marius Ghilezan si Robert Turcescu.

Pagina de Facebook a postului, care a transmis in direct aceasta emisiunea, a abundat de comentarii ironice. „Romania TV pe unde scurte” si „Raiul sosocarilor”, sunt doar cateva dintre comentariile ascultatorilor.

„Astazi vom vorbi despore listele negre, sunt o meteahna veche, Avem o noua lista neagra alcatuita de proifesori universitari, astazi vom virbi cu cinci oameni de pe aceasta lista. (…) Sunt jurnalisti vare pun probleme, se indoiec de realitatea pe care o vad la televizor”, a anuntat Mihaiu.

Iata cateva dintre comentarii ironice postate pe pagina de Facebook a postului.

Nu este prima data cand Radio Guerrilla isi dezamageste ascultatorii. In 2018, Liviu Mihaiu a scris un text in care erau propagate teoriile PSD privind „statul paralel”, sustinute atunci isteric mai ales pe posturile de propapanda ale PSD, Antena 3 si Romania TV.

Reactiile ascultatorilor postului nu s-au lasat asteptate nici atunci.


Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: