Radu Herjeu s-a intors in somaj. PSD-istului i-a expirat mandatul de membru al CNA

politica

Mandatul de membru CNA al lui Radu Herjeu a expirat, luni, 8 februarie, astfel incat a parasit aceasta institutie.

Herjeu a fost numit membru al CNA in 2015, fiind propus de grupurile parlamentare ale PSD. In cei sase ani de mandat, Herjeu s-a remarcat prin numeroase decizii menite sa favorizeze posturile de propaganda ale PSD, Antena 3 si RTV, intervenind atunci cand amenzile propuse pentru acestea erau prea mari.

De exemplu, Herjeu a micsorat considerabil amenzile pentru cele doua posturi in cazul fake news-urilor legate de „furtul voturilor cu sacul” la alegerile din Sectorul 1. Dorina Rusu a propus atunci 100.000 de lei pentru Romania TV si 100.000 de lei pentru Antena 3, iar Radu Herjeu 25.000 de lei pentru Antena 3 si 10.000 de lei pentru Romania TV. In urma voturilor au trecut propunerile lui Radu Herjeu: 25.000 de lei Antena 3 si 10.000 de lei Romania TV

Citeste si: Bataie de joc, CNA a decis sa NU sanctioneze deloc TVR pentru programul de Revelion. Radu Herjeu: „Nu putem sanctiona un om care face misto de vaccin sau face misto de cei care poarta masti”

Herjeu a avut si numeroase iesiri publice jignitoare la adresa protestatarilor din Piata Victoriei care solicitau Regimului PSD Dragnea sa respecte statul de drept.

Citeste si: Herjeu (PSD) a scapat Antena 3 de o amenda consistenta pentru „terorism mediatic”. Postul lui Gadea va plati o suma infima

Radu Herjeu a lucrat im trecut ca prezentator de stiri la postul lui Dan Voiculescu.

Membrii CNA sunt numiti la propunerea Parlamentului, Guvernului si Presedintelui Klaus Iohannis, dupa audierea in Parlament si votul plenului reunit al celor doua Camere: Senat si Camera Deputatilor.

Citeste si: Membru CNA, fosta vedeta TV, atacuri violente impotriva protestatarilor, pe care-i numeste „prosti”: „Ce om sanatos la cap ar avea vreo problema cu propunerile lui Tudorel Toader?”

Mai mult despre:

Comentarii: