Radu Mazare face nunta la puscarie. Liviu Dragnea, cavaler de onoare?

news

Reprezentantii Primariei Sectorului 5 al Capitalei au acceptat cererea lui Radu Mazare si a Roxanei Mihalache de a se casatori in ziua de 10 iulie, iar un ofiter al starii civile se va deplasa la Penitenciarul Rahova pentru a oficia casatoria, a precizat, pentru Mediafax, fratele fostului edil.

Mihai Mazare, fratele lui Radu Mazare, a precizat ca reprezentantii Primariei Sectorului 5 au aprobat cererea fostului primar si a Roxanei Mihalache pentru a se casatori in ziua de 10 iulie.

In aceste conditii, un ofiter al starii civile se va deplasa la Penitenciarul Rahova pentru a oficia casatoria. In acelasi penitenciar se afla inchis si Liviu Dragnea.

Familia lui Radu Mazare s-a prezentat, vineri, la Penitenciarul Rahova, pentru a-l sarbatori pe fostul edil, care implineste 51 de ani.

Fostul edil, condamnat definitiv la 9 ani de inchisoare cu executare, a fost adus, in luna mai, in Romania, sub escorta Politiei, dupa ce autoritatile din Madagascar au admis solicitarea de extradare din partea tarii noastre.

Mai mult despre:

Comentarii: