Radu Mazare, negru in avionul care-l aduce la puscarie. Olguta Vasilescu striga si acuza „statul paralel”

news

Postul Antena 1 a transmis o fotografie cu Radu Mazare in avionul care il aduce in Romania. Mazare va ateriza in jurul orei 20.10 la Bucuresti.

Iata cum arata Mazare, dupa doi ani de la fuga din Romania.

Avionul care il aduce pe Radu Mazare din Paris la Bucuresti a decolat luni dupa-amiaza din Paris si urmeaza sa aterizeze pe Aeroportul Otopeni in jurul orei 20.10.

Fostul primar al Constantei a fost preluat luni dimineata de o escorta de politisti romani din Antananarivo (Madagascar), unde fusese arestat de autoritatile locale.

Ministerul Justitiei din Madagascar a incuviintat rapid cererea de extradare trimisa saptamana trecuta de Ministerul Justitiei din Romania. El va fi incercat in Romania pentru a ispasi pedeapsa de 9 ani si 10 luni de inchisoare primita in dosarul retrocedarilor fictive de pe faleza Constantei.

Purtatorul de cuvant al PSD, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, luni, ca aducerea lui Radu Mazare in Romania are ca scop influentarea opiniilor electoratului. Ea a sugerat ca in spate se afla „statul paralel”.

”Cred ca inseamna acelasi lucru cu aducerea lui Nicolae Popa, tot in campania electorala, cand Traian Basescu avea nevoie de acel ceva in dezbaterea pe care a avut-o cu Mircea Geoana. Este foarte ciudat ca il aduc chiar acum, in campania electorala.

Cu certitudine, Ministerul Justitiei, prin doamna Ana Birchall, a facut toate demersurile pentru a-l aduce in tara. Radu Mazare este folosit ca arma electorala”, a spus Vasilescu.

Intrebata cine are interes sa il aduca pe Radu Mazare in Romania, Vasilescu a spus ca in niciun caz PSD-ul.

„Trageti dvs. concluziile, credeti ca PSD-ul? In ultima saptamana de campanie electorala? Mie imi suna ca reteta din 2016, cand toti oamenii nostri de forta erau chemati la DNA sau plimbati in catuse, in frunte cu mine, in campanie electorala.

Incearca aceeasi reteta, nu o sa le iasa, ca oamenii nu sunt prosti, au vazut ca justitia este folosita ca arma electorala”, a spus Lia Olguta Vasilescu la Romania TV.

Mai mult despre:

Comentarii: