„Radu Moraru a disparut de doua luni”. In ultima sa emisiune a spus ca „viata mea fara acesti romani va fi mult mai usoara”

politica

Radu Moraru, patron al postului Nasul TV, a disparut  de doua luni, anunta ziaristii.com, site condus de Grigore Cartianu. Cartianu a realizat emisiuni la Nasul TV pana in toamna anului trecut.

UPDATE Radu Moraru a reaparut luni seara, anuntand ca o noua echipa preia conducerea editoriala a postului Nasul TV.

Ultima emisiune a lui Radu Moraru a fost pe 25 noiembrie 2019. Nici pe site-ul sau, nasul.tv, nu mai apare de atunci nicio insemnare.

„Dupa alegeri, brusc, Moraru a disparut. Nici macar creditorii sai (majoritatea, inselati cu promisiunea ca-si vor primi banii inapoi) nu mai stiu pe unde sa-l caute, caci e de negasit.

Ultimul text scris de Radu Moraru pe site-ul nasul.tv a fost pe 11 noiembrie 2019, a doua zi dupa primul tur al alegerilor prezidentiale”, scrie ziaristii.com.

In ultima sa emisiune, Radu Moraru i-a certat pe romani pentru ca nu sunt dispusi sa ii doneze cate un leu pentru a prelua puterea in Romania.

„Am facut platforma, radumorarupresedinte.ro. Le-am cerut un leu. Atat le-am cerut: un leu. Ce poti cumpara cu un leu? Un covrig. Nici macar un covrig! Sigur, eu as vrea sa fim un milion. Dar unii zic: «Ba, Moraru se imbogateste pe banii mei!». Ba, va place democratia? Platiti! Aaaa, vreti gratis? Atunci mai stati 30 de ani cu securistii!. Daca merg la zoo, la mamifere, cred ca iau mai mult de un leu.”

Sa zicem ca vin 50.000. Dar cu 50.000 nu e de ajuns ca sa ocupi pozitiile de conducere ale unei tari. Trebuie sa fim mai multi. Cu un leu! Ori faceti un proiect adevarat si veniti cu milioanele, ori nu!. Chiar nu vreti sa scrieti istorie cu un leu? E un sacrificiu pe care eu il mai fac cativa ani. Daca dati un leu, sunt dispus sa merg pana la capat… si salvam si tara, si neamul.

(…) Am venit cu sabia, am venit cu toporul, cu cutitul, i-am doborat pe astia. Am castigat toate razboaiele. Langa mine, dusmanii sunt cazuti. Voi anula si alegerile! Dar ei nu vor sabia, ei vor tigai. Tigai ieftine, asta vor! Luati, ma, tigai ieftine, ca un leu va e greu sa dati!

Pe roman il doare-n cur! Asta-i adevarul. Asta-i diagnosticul. Au iesit la vot 7 milioane de oameni, n-aveau cum sa fie mai mult. USR-istii n-au votat, ca n-aveau cu cine, UDMR-istii n-au votat… Atat: 7 milioane. Dar au umflat la 9 milioane ca sa dea bine, sa spuna ca i-a votat poporul. Romanii, daca ar fi sinceri cu ei si ar face un sondaj pe bune… si nu ati fi cacaciosi, fricosi si tot ce vreti, asa… ati raspunde asa: «Uram toate aceste partide, de la A la Z».

Viata mea fara acesti romani va fi mult mai usoara. Noi avem patrioti cacaciosi, avem patrioti lasi…”, sustinea Radu Moraru in ultima emisiune.

Mai mult despre:

Comentarii: