Radu Moraru a virat-o rau catre Moscova: „SUA au provocat Al Doilea Razboi Mondial/ Toata Europa va fi preluata de Rusia, iar China va lua restul lumii”

news

Noi declaratii halucinante facute de Radu Moraru la postul Nasul TV. Postul a fost amendat in mai multe randuri de CNA, insa la fel ca in cazul Romania TV, Radu Moraru continua sa promoveze teorii conspirationiste si fake news.

Iata cateva dintre declaratiile facute de Radu Moraru intr-o emisiune difuzata recent, pe 23 martie, prezentate pe larg de ziaristii.com:

„Americanii au cucerit lumea – ca sa devina numarul 1 mondial – jucand foarte murdar in culise, provocand… hai sa nu zicem Primul Razboi Mondial, dar Al Doilea Razboi Mondial a fost provocat de americani, cu scopul de a lichida definitiv suprematia oricarei natiuni de a-si mai cere rolul de numarul 1 mondial – Imperiul Britanic si celelalte imperii. Deci, practic, cu Al Doilea Razboi Mondial, America si-a lichidat orice adversar si a devenit numarul 1 in lume, dupa care a cucerit toata lumea cu ce? Cu Hollywood-ul, cu filme, cu vrajeala asta cu «democratia», ca «introducem democratia»…”

„Ce livreaza America? Nimic! America a bagat Europa in faliment cu acest razboi. America este in faliment mai rau decat Europa. Au datorii de 31 de trilioane de dolari si nu-i mai ajuta sa tipareasca bancnote, pentru ca… Aici e diferenta: deci, China, care a devenit numarul 1 mondial, zice: «Stai, ma, frate, noi, cu sudoarea copiilor nostri» – ca acolo, fiind dictatura, copiii muncesc de la 3 ani, 4 ani, 5 ani -, «noi, cu surse de energie, sprijinim bancnota nostra, yuanul, pe cand voi, americanii, cu puturosenie, cu Black Lives Matter, cu toate alea, fara munca, doar din rapturi si jafuri mondiale, si tot nu v-ajung banii, trebuie sa tipariti bani cat trebuie»… ca Federal Reserve e o corporatie… papagalii din America nu-si dau seama ca sunt sclavii unei corporatii.”

„China si cu Rusia si-au unit fortele… si cu tarile din BRICS… si au spus: Ba, noi punem in spatele monedei noastre – ca e yuan, ca e rubla, ca e rupie, ca e ce-au astia in Africa de Sud… Noi avem in spate munca, educatie – ca-i scolim pe oamenii nostri sa munceasca -, sudoare, transpiratie si resurse naturale, iar voi nu fceti decat sa tipariti bani, gata!”

„Marea pace pe care a facut-o China intre Iran si Arabia Saudita lasa Israelul in aer. Deci Israelul, in momentul asta, e in aer. Cine a salvat Israelul? Rusia! Doar ca acum Israelul e in aer, pentru ca Rusia s-ar putea sa nu mai vrea sa-l salveze. Cine a vrut sa-i gatul Israelului? America! Cine insista sa dea programul nuclear Iranului? America!”

„Americanii au daramat economia Europei. Americanii au aruncat in aer gazoductele astea… clar, este atat de evident incat… Pana si in comunicatul Casei Albe de ieri… mori de ras… asa de prosti sunt, ca in comunicat… daca citesti comunicatul, rezulta ca ei au dat ordinul. Iti dai seama cat de prosti sunt oamenii…”

„Astazi nu mai crede nimeni in America. Nu mai crede nimeni in Europa. Pentru ca Uniunea Europeana nu are ce sa livreze.”

„USA e-n faliment, China nu e!”

„Am zis eu ca in toamna pica Bursele in America? S-ar putea sa pice mai repede, la cat de prosti sunt.”

„Iugoslavia de ce a fost desfiintata? Pai, devenea o putere prea mare. Incomoda Germania, incomoda Statele Unite…”

„Toata Europa va fi preluata de Rusia, iar China va lua restul lumii”

„Cine a provocat Rusia sa atace Ucraina? Presedintele Zelenski, care a spus ca Crimeea… ca Ucraina vre sa devina putere nucleara…”

„Mandatul de arestare a lui Putin e o prostie. Ce-a zis Medvedev? «Cine va indrazni sa-l aresteze pe Putin, acolo trimitem toate rachetele!» Iar astia nu se joaca!”

„Romania trebuie sa joce cartea neutralitatii. Iar Americii sa-i spunem: «Ba, ia luati-va voi trupele acasa!».”

„Polonia a gresit-o rau de tot, iar in urmatorii 15 ani vor suferi mult. Polonia va deveni hub rusesc.”

„Toata Europa va fi preluata de Rusia, iar China va lua restul lumii.”

„De la noi suge Germania, suge Italia, suge Franta…”

„In urmatorii 100 de ani, Romania trebuie sa mearga pe drumul neutralitatii. Noi ii iubim si pe rusi, si pe chinezi, si pe ucraineni, si pe americani… Slava Domnului, stim sa fim curve la capitolul asta. Mergem inainte! Neutri!”

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: