Radu Tudor, efort PENIBIL de a-si apara patronul: „Iata de ce Voiculescu nu e ca Dan Diaconescu”

politica

Realizatorul Antena 3 Radu Tudor s-a straduit, miercuri seara, sa il diferentieze pe Dan Voiculescu de Dan Diaconescu sau Adrian Sarbu, aflati si ei in acest moment dupa gratii. 

Radu Tudor s-a enervat cand un invitat in emisiune, liberalul Corneliu Bichinet, a spus politicienii care au fost impotriva lui Traian Basescu si detin trusturi de presa  ajung, rand pe rand, la inchisoare.

„Toti au facut la fel? Avem acelasi statut? Am platit aceleasi taxe si impozite? Am carat aceleasi genti de bani si am condus aceleasi Rolls Royce-uri cu totii? Hai sa nu ii punem pe toti la un loc, ca mi se pare ca ceea ce au furat unii au platit altii. Nu are rost sa punem in momentul de fata Adrian Sarbu, cu Dan Diaconescu si Dan Voiculescu. Trustul acesta a platit 300 de milioane de euro taxe si impozite de cand exista, iar altii au eludat statul roman, si-au batut joc de bugetul de stat si acum se dau victime”, a spus Radu Tudor, potrivit Antena 3.

Singurul care a platit taxele si impozitele si a fost condamnat la ordinul lui Traian Basescu, este Dan Voiculescu. Restul, au facut toti smecherii cu fostul presedinte. Hai sa tragem o linie intre hoti si nehoti pana la libertatea presei!„, a mai adaugat acesta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: