Radulescu, atacuri delirante la adresa unui pucist PSD: „In scurt timp o sa va dam si fotografii, ca sa vedeti cine mananca la el”

politica

Deputatul PSD Catalin Radulescu l-a atacat vehement pe Robert Negoita, spunand ca va cere in partid retragerea sprijinului pentru primarul sectorului 3 si acuzand ca procurori DNA mananca la hotelul lui.

„Vreau sa ii transmit prin intermediul vostru ca daca eu am terminat sef de serie la Facultatea de Medicina, inainte de 1989, si el a facut bacalaureatul la 30 de ani, pentru ca inainte punea mocheta pe jos, pe unde punea el, sa spuna televiziunilor si oamenilor cati procurori DNA mananca la el la hotel si sa spuna de dosarul lor de 20 de milioane de euro evaziune fiscala pe care a facut-o el si companiile lui. El este un nimeni, acest baietas, si pentru ca a facut aceasta declaratie, o sa ii cer in viitorul CEx sa i se retraga sprijinul din functia pe care i-am dat-o noi, partidul, de presedinte pe municipii, pe toate municipiile PSD”, a spus Catalin Radulescu, potrivit Stirile ProTV.

”Sa se duca in Piata Victoriei sa faca miting cu cei care striga impotriva noastra ‘Ciuma Rosie.’ E zero barat, e prea mic pentru mine ca sa vorbesc cu el. Daca a facut Bacalaureatul la 30 de ani, va dati seama ce personalitate marcanta a partidului nostru este Robert Negoita”, a declarat deputatul PSD.

In ceea ce priveste acuzatiile conform carora Negoita s-ar fi intalnit la hotel cu procurori DNA, acesta a spus: „Le am de unde le am, dar in scurt timp o sa va dam si fotografii, ca sa vedeti cine mananca la el, cum isi inchide dosarele si sa spuna despre dosarele de evaziune fiscala. Poate ca vrea sa si-l inchida si poate de asta a iesit impotriva domnului presedinte Liviu Dragnea. Altfel nu inteleg iesirile lui”.

Negoita s-a pozitionat de partea contestatarilor lui Liviu Dragnea, declarand, inainte de sedinta Comitetului Executiv de vineri, ca alegerea unei noi conduceri a partidului este o idee care trebuie luata in calcul.

Conflictul politic dintre Radulescu si Negoita nu este nou. Deputatul PSD l-a atacat pe edil si in aprilie, cand lui Radulescu i s-a retras sprijinul politic, „Eu sunt in relatii ok cu toata lumea. Singura antipatie pe care o am e fata de un singur individ, care si-a permis sa vorbeasca impotriva mea in CEx, domnul Robert Negoita. Daca dansul a zis ca va vota cu doua maini pentru masura lui Valeca si eu voi vota de acum inainte orice masura impotriva lui. Imi pare rau ca n-am votat sa fie exclus din partid, dar, uite ca, pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti”, a afirma atunci Radulescu.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: