Raed Arafat vrea sa musamalizeze adevarata cauza a mortii protestatarului Ilie Gazea: „Situatia nu are corelare cu ce s-a intamplat in 10 august”

news

Seful DSU, Raed Arafat, a declarat, in cadrul audierii de marti din Comisia de aparare a Camerei Deputatilor, ca nu gaseste o corelare intre folosirea substantelor lacrimogene si starea barbatului care a participat la protestul din 10 august si care a decedat duminica la spital, in Alexandria.

„Acel om s-a prezentat cu sangerare la nivelul nasului. Tensiunea era marita. Acest caz se trece mai degraba epistaxisul si hipertensiunea arteriala. Substantele iritante lacrimogene nu sunt fara efecte, insa corelarea intre acestea si starea pacientului, eu nu o gasesc. Se va vedea la autopsie. Daca se gaseste o corelare o sa spuna cei de la medicina legala. Faptul ca a avut varsaturi la 4 zile, problema netrecuta cand a venit la noi in seara acea pentru interventie. Situatia nu are corelare cu ce s-a intamplat in 10 august. Ce iese de la autopsie poate sa releve acest aspect, dar aceasta este parerea mea potrivit si informatiilor pe care le avem la acest moment”, a afirmat marti Raed Arafat, in cadrul audierii.

Politistii din Teleorman au fost sesizati de reprezentantii spitalului din Alexandria cu privire la decesul unui barbat in varsta de 62 de ani, care s-a simtit rau in urma protestului din 10 august din Capitala, si au deschis un dosar penal. Cauza exacta a mortii va fi stabilita dupa efectuarea necropsiei.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: