Rafale de SCUIPATI pe mormantul lui Vadim: „Un derbedeu, trebuia sa fie la inchisoare”

news

Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a declansat un val de ode pe televiziuni si o avalansa de injuraturi pe internet. O viata intreaga si-a folosit verbul pentru a-si defaima adversarii, acum acestia tin sa isi ia revansa.

„La moartea unui rahat cu ochi”, publica scriitorul Alexandru Petria pe stiripesurse.ro. Iata cateva pasaje:

„Daca unul ti se rahateste in sufragerie, nu stai sa te jelesti, faci repede curatenie, deschizi geamurile, sa iasa mirosul de spurcaciune. Cam asa e si cu moartea lui Corneliu Vadim Tudor, un derbedeu care a avut sansa sa imbatrineasca in libertate si in functii importante. Cind locul lui era la inchisoare, pentru nenumaratele mizerii infaptuite, dinainte si dupa 1989.

Nu ma intristeaza, nici nu ma bucura ca a raposat, dar n-am cum sa nu am un sentiment de satisfactie ca, macar in acest mod, se mai asaneaza scena politica.

Isteria care a cuprins societatea romaneasca, incepand de ieri, de cand a dat coltul, e graitoare. In ea se vad simptomele bolii care ne impiedica dezvoltarea, normalizarea. Memoria scurta, apetitul pentru gargaragii, tendinta de-a scuza si ierta aproape orice, incultura inspaimantatoare.

Corneliu Vadim Tudor a fost tipul bufonului luat in serios, ajuns o problema, care se visa dictator. Un om al Securitatii, al Sistemului care a nenorocit Romania.

Nu uit ca, din cauza lui, ca sa nu ajunga presedinte, l-am votat pe Ion Iliescu”, a scris Petria.

Evenimentul Zilei il catalogheaza pe Vadim drept „excrementul zilei”: „Era adversarul natural al tinerei generatii de gazetari care construia ‘Evenimentul Zilei’. Ne porcaia in fiecare numar, eram tigani, tradatori, jidani, imbecili, propunea arestarea si impuscarea noastra fara judecata, iar pe Ion Cristoiu nu-l scotea din ‘Ardei Umplut’. Erau vremuri in care Ion Cristoiu era foarte gras, iar statul de drept nu exista decat pentru cativa privilegiati. Corneliu Vadim Tudor a facut tot timpul parte din ei!”, scrie EVZ.

Politologul Cristian Pirvulescu aduce aminte ca Vadim a fost un continuator al national-comunismului sustinut de fosta Securitate. „Moartea lui Corneliu Vadim Tudor este o stire, un fapt divers, nu un eveniment. Regret decesul si transmit condoleante apropiatilor, dar din punct de vedere politic era pe linie moarta. Daca lasa o mostenire? El insusi era un mostenitor al lui Eugen Barbu, al national-comunismului, al celebrei ‘Saptamana’, o revista apropiata de cercurile Securitatii”, a declarat Pirvulescu pe Digi24.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: