politica

Rafila anunta ca a fost ultraperformant la Sanatate, asa ca vrea sa plece la Bruxelles, in Parlamentul European

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat marti ca si-a depus candidatura pentru alegerile europarlamentare la organizatia PSD Sector 2. Rafila a mai spus ca isi acorda nota 9 plus pentru mandatul de ministru.

Ministrul Sanatatii a declarat la Prima News ca si-a depus candidatura pentru alegerile europarlamentare, la organizatia PSD Sector 2 si ca urmeaza o decizie a PSD Bucuresti, care va trimite propunerile la centru.

”De ce o fac? Pentru ca eu consider ca am suficienta experienta si in administratie si in relatiile internationale”, a aratat Alexandru Rafila, adaugand ca Romania va beneficia in perioada urmatoare de multe fonduri europene si s-ar bucura sa ajute ca acesti bani pentru sanatate sa fie folositi.

Ministrul a mai spus ca e foarte bine sa vina cineva si din zona sanatatii in Parlamentul European, aratand ca este mai putin legat de o cariera politica.

Intrebat pe cine ar recomanda pentru functia de ministru, daca va merge la Bruxelles, Rafila a spus ca trebuie sa fie o persoana tanara, dinamica, care cunoaste proiectele importante din Romania si cu credibilitate, acestea fiind elementele unui ministru, relateaza news.ro.

Despre o autoevaluare a mandatului de ministru, Alexandru Rafila a spus ca este foarte greu sa fie obiectiv si beneficiarii sistemului trebuie sa faca aceassta evaluare. ”Din punct de vedere al sinceritatii, a dorintei de a face bine, a echilibrului, pot foarte bine sa imi acord nota 9 plus”, a mai spus Rafila.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

America va avea un nou 6 ianuarie? Donald Trump si aliatii sai se pregatesc deja sa conteste o eventuala infrangere la alegerile din noiembrie

Donald Trump si aliatii sai pregatesc terenul pentru a contesta o eventuala infrangere in noiembrie,…

3 minute ago

Directorul uneia dintre cele mai temute inchisori din Columbia, asasinat dupa ce fusese amenintat cu moartea de catre detinuti

Directorul inchisorii La Modelo, una dintre principalele unitati penitenciare din Columbia, a fost asasinat joi…

18 minute ago

Traficant de droguri roman, arestat in Spania, odata cu „cea mai mare captura de metamfetamina din istoria tarii”

Politia spaniola a declarat joi ca a confiscat 1,8 tone de metamfetamina de cristal pe…

33 de minute ago

Dupa tentativa de asasinare a premierului slovac Fico, si omologul sau polonez, Donald Tusk, a primit amenintari cu moartea

Premierul polonez Donald Tusk a scris joi pe X ca a primit amenintari cu moartea…

O oră ago