„Rafila, camuflaj pentru famigliile Buzatu, Olguta de Craiova, Firea-Pandele de Voluntari. Famigliile vor fi la butoane in PSD” – Sorin Ionita

analize

Sorin Ionita (Expert Forum) considera ca „tehnocratii” Alexandru Rafila si Adrian Streinu Cercel sunt folositi de PSD pentru a masca adevaratele „famiglii” care vor fi prezente pe listele PSD. Este vorba despre cele conduse de clanurile PSD din Vaslui, Dolj sau Voluntari-Bucuresti.

„PSD confisca dezbaterea pe Covid, un camuflaj onorabil pentru partid, asa cum in campania 2016 a confiscat-o pe aia cu pensiile, salariile, economia etc, cand ei aveau de fapt cu totul alte scheme in cap.

Rafila & Streinu vor fi abureala pasnica de campanie pentru ochii norodului, ca sa poata intra in Parlament aceleasi famiglii Buzatu de Vaslui, Olguta de Craiova, Firea-Pandele de Voluntari. Astia nu dau doi bani pe ce zice Rafila cu virusul, il iau la misto in privat, dar pun oleaca batista pe tambal ca sa le creasca figurantii procentele. Cred ca si drei Oana Lovin ii vor pune surdina, dupa ce se incheie pelerinajele la moaste.

Dupa aia tehnocratii vor primi cateva mingiute sa se joace cu ele prin parlament, in vreme ce famigliile vor fi la butoane. Si nu-i doar vina PSD ca aplica din nou schema, din moment ce ailalti sunt fraieri si ii lasa”, a scris Ionita pe Facebook.

Alexandru Rafila s-a alaturat echipei PSD, pe care o va reprezenta in Parlament, a anuntat, joi, presedintele partidului, Marcel Ciolacu.

„Asa cum v-am promis si dumneavoastra, si colegilor mei, si simpatizantilor PSD, de cand am preluat functia de presedinte al PSD, am spus foarte clar ca partidul trebuie sa se deschida in primul si in primul rand pentru specialistii din prima linie deja recunoscuti atat pe plan national, cat si international. Astazi ii multumesc domnului prof. dr. Rafila ca s-a alaturat echipei noastre si sunt ferm convins ca aceasta lupta cu pandemia nu este una de conjunctura si nu este o lupta care va dura foarte putin timp. Este o lupta de durata. Romania si romanii si Parlamentul au nevoie de specialisti in Parlament care sa faca legislatia pentru aceasta lupta cu pandemia. (…) Parlamentul Romaniei are nevoie de specialisti in fiecare domeniu, dar in acest moment traversam cea mai mare criza sanitara si economica dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial si oameni precum doctorul Rafila trebuie sa se regaseasca in viitorul Parlament al Romaniei”, a declarat Ciolacu intr-o conferinta de presa.

Potrivit acestuia, „este clar ca Guvernul actual al Romaniei nu gestioneaza aceasta pandemie, de cele mai multe ori cauta scuze sau cauta vinovati”.

Mai mult despre:

Comentarii: