Rafila si Cercel refuza sa participe la circul lui Firea. Au absentat de la manifestarile de strada si de la Primaria Sectorului 1

politica

Sefa PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a organizat in ultima saptamana mai multe actiuni de imagine indreptate impotriva primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Ea i-a convocat alaturi si pe parlamentarii PSD de Bucuresti, insa Alexandru Rafila si Adrian Streinu Cercel au refuzat sa participe.

Vineri, Firea a iesit in strada, inconjurata de mai multi lideri PSD de sectoare si de parlamentari PSD pentru a o acuza pe Armand ca a „taiat” finantarea pentru patru spitale din Capitala. Alaturi de Firea au fost prezenti si fostii primari de sectoare, actuali parlamentari, Gabriel Mutu, Daniel Florea, Daniel Tudorache-Diamante si Daniel Zamfir. Au absentat atunci parlamentariiPSD de Bucuresti Oana Florea, Carmen Mihalcescu, Dan Cristian Popescu, Alexandru Rafila si Adrian Streinu Cercel.

Luni, Firea a organizat o noua actiune, de data aceasta la sediul Primariei Sectorului 1. O parte dintre cei care au tras chiulul vineri, au fost nevoiti sa vina luni alaturi de sefa lor, Firea. Astfel, au fost prezenti Oana Florea, Carmen Mihalcescu, Dan Cristian Popescu si, din nou, Daniel Zamfir. Tudorache-Diamante a lipsit, desi el a condus primaria in ultimii patru ani.

Din nou, dupa cum se observa, au absentat „specialistii” Alexandru Rafila si Adrian Streinu Cercel, acestia fiind si parlamentari de Bucuresti. La ora la care Firea sustinea un discurs in fata unei sali aproape goale, in care se aflau doar consilierii PSD, Alexandru Rafila dadea un interviu telefonic la Digi24.

Alexandru Rafila a evitat sa mai apara alaturi de Gabriela Firea dupa campania de la alegerile parlamentare. De altfel, el a fost plasat pe lista PSD Bucuresti direct de Marcel Ciolacu, fara sa i se mai ceara acordul Gabrielei Firea.

Citeste si: Umilinta pentru Firea. Ciolacu l-a impus pe Rafila peste capul ei, ea nu a fost deloc bagat in seama

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: