news

Rafuiala intre politisti in Gorj. Sefa unui post de politie acuza ca a fost agresata de doi politisti de la Control Intern, ce se ascunde in spatele conflictului

Sefa postului de politie Negomir din judetul Gorj,  Florina Alina Sanda, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, acuzand leziuni la maini. Ea sustine ca a fost agresata de alti doi politisti, de la Controlul Intern.

„Personalul medical din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu a sesizat Politia Municipiului Targu Jiu, cu privire la faptul ca la Unitatea de Primiri Urgente s-a prezentat o femeie de 33 de ani, care a declarat ca in ziua precedenta a fost victima unei agresiuni fizice, acuzand dureri la nivelul membrelor superioare.

Avand in vedere calitatea persoanei, rezultatul verificarilor va fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Jiu, in vederea analizarii si dispune conform competentelor“, a transmis IPJ Gorj.

Gorjonline scrie ca politista ar fi fost agresat de doi politisti de la Control Intern, care desfasurau o cercetare cu privire la un alt politist vizat de comiterea infractiunii de distrugere. La o petrecere, in timpul liber, un politist ar fi distrus o usa de la o pensiune, insa nimeni nu a depus vreo sesizare, dar oamenii legii s-au autosesizat.

Politista a fost prezenta la petrecerea cu pricina, iar cei doi politisti care se ocupau de ancheta au chemat-o la o audiere pe agentul principal Florina Alina Sanda, sefa Postului de Politie Negomir, careia i-a cerut telefonul mobil, pentru a vedea daca nu cumva detine probe cu privire la comiterea faptei.

Numai ca politista s-ar opus, motivand ca are fotografii personale in telefon. Ca sa-i ia telefonul, cei doi politisti au agresat-o pe politista, incercand sa o imobilizeze. Ecranul telefonului s-a spart, iar aceasta fost s-a taiat la mana si a ajuns la spital.

Conflictul ar avea la baza, potrivit publicatiei citate, o sanctiune aplicata de politistul cercetat pentru distrugere unui superior. Agent principal Vasile Branescu, ajutor sef Post Politie Farcasesti, l-a oprit in trafic pe subcomisarul de politie Claudiu Ionut Pardos, seful Politiei Orasului Turceni, iar pentru nereguli constatate i-a retinut certificatul de inmatriculare si i-a retras placutele cu numarul de inmatriculare al autoturismului. Seful Politiei Orasului Turceni a contestat sanctiunea, dar actiunea a fost respinsa.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

INTERVIU Barbu Mateescu, sociolog: „Cam unul din 20 de votanti intervievati la exit-poll a mintit. Le-a fost pur si simplu teama sa recunoasca”

Rezultatele alegerilor locale si europarlamentare din 9 iunie prefigureaza, in acest moment, o cursa in…

18 ore ago

Serbia lauda cooperarea in domeniul securitatii cu Moscova: „Lupta impotriva criminalitatii transnationale nu poate fi dusa fara Rusia”

Vicepremierul sarb Aleksandar Vulin a laudat marti cooperarea in domeniul securitatii cu Rusia, subliniind continuarea…

7 ore ago

Lovitura pentru Kremlin. Armenia paraseste OTSC, alternativa la NATO infiintata de Rusia in spatiul ex-sovietic

Armenia se va retrage din Organizatia Tratatului de Securitate Colectiva (OTSC), a declarat miercuri premierul…

12 ore ago

Aeroportul din Palma de Mallorca, inundat dupa o ploaie torentiala

Zborurile au fost oprite dupa ce Palma de Mallorca a fost lovita de furtuna, iar…

7 ore ago