Rafuiala violenta, seful Clanului Sportivilor a ajuns la spital. Video – Clanul Sportivilor conduce sedinta PSD Sector 4

actualitate

Seful Clanului Sportivilor, Marius Alecu, zis „Bebino”, se afla la spital dupa ce, joi noapte, a fost implicat intr-o rafuiala in Capitala, in urma careia a ramas fara un deget. Neintelegerile dintre cei implicati sunt mai vechi, au precizat, pentru agentia Mediafax, surse judiciare.

Surse judiciare au precizat ca seful Clanului Sportivilor, Marius Alecu, a ajuns la spital dupa ce a fost implicat intr-o rafuiala. Acesta a fost taiat pe aproape tot corpul, iar un deget i-a fost amputat.

In spital a fost internat un alt barbat care a participat la incaierare, insa nu este membru al Clanului. Potrivit acelorasi surse, este vorba despre un conflict mai vechi dintre acestia.

Ziarul Libertatea scrie ca responsabil pentru atac ar fi nepotul lui Napoleon Gheorghe, antrenorul echipei de box de la Dinamo.

Politistii din Capitala fac cercetari.

„Joi, la ora 22:00, Politia Capitalei a fost sesizata prin apel la 112 cu privire la faptul ca la doua spitale din Bucuresti s-au prezentat doi barbati raniti, cel mai probabil ca urmare a unei altercatii.
Cauza a fost preluata de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, care a delegat Serviciul Omoruri sa efectueze cercetari”, transmite Politia Capitalei.

Ceilalti participanti la incaierare inca nu au fost prinsi.

In 2017, in presa au aparut imagini de la o sedinta a PSD Sector 4 care era condusa chiar de Clanul Sportivillor. Doi membri masivi ai clanului stau in spatele lui Florian Puiu, consilier local PSD in Sectorul 4, adevaratul primar al sectorului.

Citeste si: Serban Nicolae, la masa cu interlopii. Senatorul PSD care a dorit sa-i gratieze pe corupti, petrecere alaturi de un interlop din Clanul Sportivilor

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: