Rafuieli in curtea lui Voiculescu. Gabriela Firea sare la beregata lui Chirieac: „Este o jignire”

politica

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a atacat violent, joi, pe analistul pro-PSD Bogdan Chirieac in cadrul unei emisiuni la Antena 3, sustinand ca acesta a „jignit-o”.

Firea s-a declarat jignita de faptul ca Bogdan Chirieac a declarat ca este vina ei pentru socrul slab obtinut de PSD in Bucuresti la europarlamentare.

Iata dialogul de la Antena 3:

Gabriela Firea: „Si ieri toata ziua si astazi, fostul meu coleg Bogdan Chirieac a intrat la mai multe posturi TV afirmand faptul ca in toate sondajele am fost impreuna cu dl presedinte Iohannis fiecare pe rand pe primele locuri. Nimeni nu a contestat sondajele, dar iata ca in aceasta perioada colegul nostru pur si simplu anuleaza toata munca de cercetare a ultimilor ani. Mai mult decat atat, daca eu am castigat acest portofoliu, a venit acum ca analist politic si a afirmat ca PSD a obtinut la alegeri 16% din cauza mea sau a primarilor de sector. Este o jignire.

In primul rand eu nu am fost implicata in campania pentru alegerile europarlamentare. Eu nu eram presedinte PSD Bucuresti. Am avut un conflict deschis 8 luni cu domnul Dragnea, am fost scoasa din toate functiile, nu am fost implicata in sedintele de campanie, nu am stabilit eu slogan, nu am avut nicio contributie. Ultima saptamana de campanie nu am fost solicitata.

S-a vazut ce scor s-a luat cand am condus eu campania, PSD a luat peste 40%. Acest scor domnul Chirieac inceaca sa mi-l plaseze mie, dar este o mare nedreptate. (…) Toate afirmatiile nu au legatura cu realitatea. Inteleg ca acum nu are rabdare sa imi spun si eu un punct de vedere cateva minute, trebuie sa fie un gentleman. Sau putem sa-l ascultam pe dumnealui. Imi pune mie scorul dezastruos in carca, de parca eu conduceam campania…”

Bogdan Chirieac: „Eu am intrat doar sa-i urez multa multa sanatate dnei Firea, colega noastra, primar general al Capitalei, si ma bucur ca in convalescenta nu-si pierde nici verbul, nici iuteala…”

Gabriela Firea: „Nici firea!”

Bogdan Chirieac: „Lucruri care ne bucura foarte mult!”

Mai mult despre: ,


Comentarii: