Rafuieli interne si in PSD Arges. Aripa peremista iese castigatoare, omul Olgutei ia locul unui vechi pesedist

politica

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Arges, Dan Manu, a anuntat, miercuri, ca nu va candida pentru un nou mandat, urmand sa ramana un simplu membru al PSD. In locul sau va candida seful filialei PSD, fostul peremist Ion Minzana.

„Nu intentionez sa candidez in luna septembrie (…). Eu raman un simplu social-democrat, un membru simplu si asa vreau in acest moment (…), la aceasta ora cand va spun”, a declarat Manu in cadrul unei conferinte de presa.

El a adaugat ca a primit propuneri de sustinere din partea mai multor partide, dar le-a declinat.

„Am primit (…) mii de incurajari, de la cunoscuti, necunoscuti (…). De asemenea, sunt nu putine partidele care m-au rugat sa candidez, in numele partidelor respective, chiar partidulete care la un moment dat au dorit sa imi sustina candidatura, eu sa candidez independent. Nu am facut treaba aceasta si nu o voi face. In acest moment sunt social-democrat”, a precizat presedintele CJ Arges, citat de Agerpres.

Manu s-a declarat multumit de activitatea pe care a desfasurat-o in ultimii patru ani.

„Vreau sa intelegeti foarte bine ca toate demersurile pe care le-am facut in echipa (…) au fost numai si numai pentru a ajuta cetateanul in suferinta in aceasta perioada dificila. (…) Sunt impacat cu faptul ca in acesti patru ani, in calitatea mea de presedinte, cu echipa pe care am condus-o din 2016, am facut lucruri importante, proiecte majore de interes judetean”, a mai spus presedintele CJ Arges.

Dan Manu, de profesie medic legist, a condus CJ Arges incepand din anul 2016. Anterior, el a ocupat functia de director al Serviciului Judetean de Medicina Legala.

Liderul judetean al PSD, Ion Minzina, a fost validat drept candidat al social-democratilor la presedintia CJ Arges pentru alegerile din septembrie. El ocupa, in prezent, una dintre cele doua functii de vicepresedinte al CJ Arges.

Ion Minzina a fost ales la conducerea organizatiei PSD Arges pe 17 ianuarie, inlocuindu-l in functia de presedinte pe senatorul Serban Valeca. Minzana a fost sustinut atunci de Lia Olguta Vasilescu si Marcel Ciolacu.

El a avut, anterior, trei mandate de parlamentar: intre 1996 si 2000 a fost senator din partea PRM, iar in legislaturile 2000-2004 si 2004-2008 a fost deputat.

Mai mult despre: ,

Comentarii: