De ce a ramas NEINSURAT Raed Arafat. Cel mai bun prieten il da de gol

life

Arafat nu a vorbit niciodata despre viata sa: iata ce sfaturi i s-au dat in tinerete. Cel care a vorbit despre cum este Raed Arafat in particular a fost Wargha Enayati, fost coleg de facultate si cel mai bun prieten al secretarului de stat.

„Ne stim de 30 de ani, am fost studenti, eu venind din Germania. S-a creat un grup de prieteni foarte apropiati, suntem prieteni si acum. Am stat impreuna in acelasi camin, la Cluj, in caminul B13”, a povestit Enayati in emisiunea Andreei Esca, de la Europa FM. „Pot sa va spun ca profesional, din pacate, era la fel de nebun ca si acum”, a adaugat prietenul lui Arafat.

Wargha Enayati a vorbit despre un incident care prevestea viata pe care urma sa o aleaga Arafat. „Mama mea venea din Germania sa ma viziteze, iar noi deja eram ca o familie. La un moment dat, Raed a fost dat afara din Cluj si a fost trimis la Targu Mures. (‘Comportamentul nepotrivit era incercarea de a infiinta primul departament de terapie-intensiva acolo’, a tinut sa precizeze Arafat). Mama a zis: «trebuie sa vorbim cu Raed, nu se mai poate! Trebuie sa se casatoreasca. Mama lui nu e aici si trebuie sa avem grija de el». I-am zis: ‘Ok, mama, incearca!’. Si am lasat-o trei zile la Targu-Mures, cu Raed. Cand m-am intors, mi-a zis: ‘Wargha, si daca vrea sa se casatoreasca, te rog din tot sufletul, si-l rog si pe Raed, sa nu o faca, pentru ca viata lui e o nebunie!’. Era zi si noapte cu telefoanele in jurul lui…”, povestit prietenul lui Arafat, citat de EVZ.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: