politica

Ramas pe tusa, Turcescu se apuca sa laude un lider AUR: „Om educat, civilizat, cu frica de Dumnezeu”

Robert Turcescu, ramas in afara Parlamentului dupa ce PMP nu a reusit sa faca pragul, a publicat un text pe Facebook in care il lauda excesiv pe  copresedintele AUR, Claudiu Tarziu.

„Pe Claudiu Tarziu il cunosc de ani multi. Nu ne-am intersectat prea des fata in fata, dar l-am citit adeseori si am baut si o cafea odata. Lumea presei nu e chiar asa de mare, iar Claudiu are ceva ani de experienta in domeniu. Nu faceti greseala de a-l baga in malaxorul denigrarii care tureaza la maximum in aceste zile! Eu nu-l stiu pe Claudiu Tarziu sa fie ticalos, spagar sau prost. Din contra, intotdeauna mi-a facut impresia unui om educat, civilizat, cu frica de Dumnezeu.

Pina mai ieri, cind Claudiu a devenit senator, ORICARE politician, comentator politic sau ziarist din Romania l-ar fi salutat cu respect. Nu stiu ce va face ca politician de acum incolo, dar nu l-as baga in aceeasi oala cu altii. Aceste rinduri nu sint un cec in alb, dar mi se pare nedrept sa-l vad acum batjocorit de niste neica nimeni care in afara de glumite pe FB n-au produs mare lucru in viata lor. Sau sa va aduc aminte ca unii membri PPDD, pe care multi ii luau in balon acum citiva ani, sint azi membri de vaza ai partidelor ‘respectabile’ din Parlamentul Romaniei? Unii chiar cu sanse de ajunge ministri!

Si-as mai adauga ceva pentru ziaristii care au descoperit ca in AUR au fost multe familii pe liste, sot-sotie, tata-fiu samd: aveti idee ce greu e sa gasesti candidati pentru alegeri locale sau parlamentare atunci cind esti partid mic sau abia infiintat? Va spun eu, ca m-am chinuit in vara sa completez listele cu candidatii PMP in Dambovita, dadeai cu tunul si nu gaseai! Si eu, ca presedinte de filiala de partid, as fi pus pe liste sot, sotie, soacra, cumnati, doar-doar sa am lista de candidati in unele localitati. N-am gasit, n-am pus, n-am avut voturi. Alteori am gasit, am pus si mi i-a luat PSD sau PNL peste noapte pe lista lor…
Ce voiam sa zic: sa nu judecam la gramada, mai sint si exceptii. Si stiti ceva? Pina una-alta, n-ar fi mai bine sa avem putintica rabdare? Ca uite – acus se alege griul de neghina, nu dureaza mult…”, a scris Turcescu.

Turcescu s-a enervat apoi dupa ce mai multi comentatori i-au reprosat ca „se pune bine” cu AUR.

„Asa cum era de asteptat, citiva prostovani au interpretat aceste rinduri ca pe o intentie a subsemnatului de a se pune ‘bine’ cu AUR. Fiti pe pace, prostovanilor, nu despre asta e vorba, ci exact despre ceea ce am scris! Nu e nimic ascuns in spatele acestor rinduri. E doar un punct de vedere. Nu va place, scrieti asta. Pot admite ca avem pareri diferite, dar scutiti-ma de analiza voastra contextuala, pe text si in subtext, incercind sa anticipati viitoarea mea traiectorie politica sau profesionala. Va spun eu din start ca habar n-aveti, nu va mai chinuiti!”, a mai scris Turcescu.

Copresedintele AUR Claudiu Tarziu a lansat un atac violent la adresa lui Mihai Gadea dupa ce, miercuri seara, a fost invitat in emisiunea „Sinteza zilei”. Tarziu a spus despre Gadea ca este un „inconstient rujat, vopsit si pomadat ca o cocota masculina”.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Cod galben de ploi si grindina in mai multe zone din tara. Ciclonul care a facut ravagii in vestul Europei ameninta si Romania

Ciclonul care a lovit Europa se apropie de Romania, dar vestea buna este ca acesta…

20 de minute ago

Razboi hibrid. Rusia a alimentat tensiunile din Noua Caledonie, Franta si-a trimis acolo trupele de elita – Video

Parisul a trimis unitati de elita in Noua Caledonie pentru a recupera drumul de la…

O oră ago

Doua rachete rusesti au lovit, astazi la pranz, un centru de recreere de langa Harkov. Cel putin cinci civili morti si 16 raniti

Cel putin cinci persoane au fost ucise si 16 ranite, duminica, intr-o zona de recreere…

O oră ago

Flota ruseasca a Marii Negre, lovita din nou. Ucrainenii au distrus dragorul „Kovrovets”

Inca o nava a Flotei Marii Negre a Federatiei Ruse a fost atacata, relateaza site-ul…

2 ore ago