Ramona Strugariu (REPER) respinge ideea unei fuziuni cu PNL, dupa ce se lansase informatia ca Dacian Ciolos si alti lideri REPER ar urma sa primeasca locuri pe listele liberalilor

politica

Ramona Strugariu, REPER, dezmintire, fuziune, Dacian Ciolos, PNL

Copresedinta REPER Ramona Strugariu afirma ca la nivelul conducerii REPER nu a existat absolut nicio discutie despre fuziunea cu PNL si nici nu este luat in calcul un astfel de scenariu.

„Nu fuzionam cu PNL. Liberalismul are nevoie de un restart in Romania, de figuri noi si de colaborare politica, nu de fuziuni si de salvari individuale. Politica din Romania nu functioneaza pentru ca e plina de interese personale si lipsita de ceea ce ar trebui sa o defineasca, adica interesul public”, subliniaza Ramona Strugariu intr-o declaratie remisa presei vineri.

„La nivelul conducerii REPER nu a existat absolut nicio discutie despre fuziunea cu PNL si nici nu luam in calcul un astfel de scenariu. Fiecare avem de livrat rezultate in alegerile care vin. Avem toata deschiderea catre colaborari politice cu toate partidele care inteleg si respecta drumul european al Romaniei si care au aceleasi valori fondatoare”, a declarat Ramona Strugariu, copresedinta si deputata europeana REPER.

Reamintim ca in ultimele saptamani mai multe publicatii au scris ca ar exista discutii ale REPER cu PNL pentru o fuziune prin absorbtie, iar Dacian Ciolos si alti membri importanti ai REPER ar urma sa primeasca locuri pe lista PNL.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: