Ranitii de la Colectiv, buni de PLATA. Iata cum ii BATJOCORESTE statul roman

news

Catalin Scanteie, unul dintre ranitii de la clubul Colectiv, afirma ca victimele incendiului care au necesitat mai putin de 30 de zile de spitalizare trebuie sa plateasca inapoi catre stat o parte din suma primita drept ajutor.

Catalin Scanteie dezvaluie ca acum, la mai bine de doua luni de la tragedie, supravietuitorii se confrunta cu o noua trauma, provocata de aceasta data direct de statul roman. Practic, unii dintre raniti sunt obligati sa dea inapoi o parte din ajutoarele banesti pe care le-au primit, dupa cum scrie Catalin Scanteie pe Facebook, el dand chiar exemplu personal.

„Alta ordinarie din partea statului roman, ca multe altele dupa revolutie… V-ati bucurat cumva ca v-a dat statul 6000 lei gen ‘ajutor pe perioada spitalizarii’ dupa incendiul din Colectiv? Adica 200 lei/zi x 30 zile? Sau macar ati zambit amar pe motiv ca totul isi revine la normal in tara asta?

Eh, stati linistiti dragii mei ‘parliti’ in Colectiv… Bucuria a fost de scurta durata. Daca ati stat internati mai putin de 30 de zile, acum trebuie sa inapoiati banii, ca altfel va saraci statul roman din cauza voastra. Nu mai conteaza ca am revenit la tratament si schimbare de pansament o data la 2-3 zile, ei vor banii inapoi…

Azi, printre altele, trebuie sa ajung la nu stiu de cacat de agentie de stat cu sediul pe Calea Victoriei, ca sa dau inapoi 400 lei, deoarece si-au permis ‘aia’ de la Spitalul Bagdasar Arseni sa ma externeze mai devreme, pe 28 noiembrie. Mai exact, ca sa nu orbecaiti cautand, e vorba de ‘Agentia de Plati’, etajul 3, la Contabilitate, la domnul Trusca. Cladirea cu B1 TV.

Deci cum s-ar spune, ‘am tras statul in piept cu 2 zile’ ca m-am externat mai devreme, iar acum sunt pasibil de amenda sau in cel mai bun caz de poprire pe conturi. Nu stiu de ce, dar imi vine sa-i cam dau pe toti inapoi. In cazul asta chiar nu mai am nevoie. Bleah!”, a scris Catalin Scanteie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: