Raport OFICIAL: 52 de zone in Suedia in care politistii nu intra de FRICA imigrantilor

externe

Conform unui raport recent, politia suedeza este pusa in dificultate in lupta sa cu infractorii in asa zisele zone „no-go” (unde sa nu mergi), zone cu un numar mare de imigranti.

In Suedia se inregistreaza o crestere a ratei criminalitatii, de la inceputul crizei imigrantilor, in Europa, crescand numarul de agresiuni sexuale, traficul de droguri si traficul de arme in care sunt implicati copii.

Intr-un raport secret al Serviciului National de Investigare a Criminalitatii se mentioneaza ca numarul de atacuri asupra politistilor este in crestere, specificandu-se ca masinile sunt bombardate cu pietre de grupuri mascate. Aproximativ 52 de zone au fost puse pe o lista neagra, impartite in trei categorii, de la asa-numitele „zone de risc” la „extrem de vulnerabile”.

Raportul dezvaluie ca in Stockholm, capitala tarii, se gasesc 20 de astfel de zone in care traiesc 75.000 de oameni, noteaza Express.

Raportul vine dupa ce sefii politiei au cerut ajutoare suplimentare, admitand ca nu pot face fata situatiei cu numarul actual de politisti.

Seful politiei nationale, Dan Eliasson, a spus ca mai are nevoie de inca 4.100 de ofiteri si personal de specialitate pentru a putea face fata incidentelor care au inceput sa se inmulteasca de cand imigrantii au intrat masiv in tara.

„Exista rapoarte care spun ca, in anumite locuri, personalul politienesc nu este pregatit pentru a gestiona cazurile de violenta, amenintari si conflict. De pilda, in ultima luna, politia suedeza a fost nevoita sa fuga din calea unei multimi furioase de refugiati, cand un echipaj a mers sa rezolve cazul unui baiat de 10 ani despre care se stia ca a fost violat de un altul de 22”, a spus Eliasson.

Raportul mai spune ca infractorii refuza sa isi plateasca masa cand merg la restaurant, iau droguri in vazul lumii, vand marfuri de contrabanda si arunca cu pietre in politisti. Raportul spune ca in aceste zone controlate de imigranti se vand droguri la colt de strada, iar oamenilor le este frica sa mai intre in oras, dupa ora 17.00. Totodata, oamenii de afaceri parasesc aceste cartiere.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: