Raportul de forte in CEX, Dragnea incaseaza o lovitura de ultim moment din partea oamenilor lui Firea. Tudose devine mai puternic

politica

Surse citate de Antena 3 anunta ca raportul de forte in CEX al PSD este in favoarea lui Liviu Dragnea, insa diferenta fata de numarul celor din tabara Tudose nu este foarte mare. In ultimul moment, Dragnea s-a trezit cu un atac dur din partea lui Robert Negoita, care a venit la CEX impreuna cu Firea.

Astfel, 39 de lideri ai PSD s-ar afla in tabara Dragnea, in timp ce in tabara lui Tudose se afla 28 de pesedisti.

Chiar inainte ca sedinat CEX sa inceapa, Robert Negoita s-a aratat extrem de deranjat de recentele actiuni ale lui Liviu Dragnea, afirmand ca „este in neregula si neprincipial”.

„Am auzit ca la cabinetul de la presedintele Camerei Deputatilor s-au strans semnaturi de la presedintii de organizatii judetene. Daca s-a intamplat, e profund in neregula, neprincipial”, a spus Negoita, care a venit la sediul PSD impreuna cu Gabriela Firea.

„Noi trebuie sa promovam normalitatea si chestiunile principiale. Sa chemi presedintii pe rand si sa ii pui sa semneze este profund neprincipial”, a comentat el.

Negoita a sosit la sediul PSD impreuna cu Gabriela Firea.

Surse citate de hotnews.ro au declarat ca Dragnea a oblogat 30 de presedinte de organizatii judetene sa semneze o hartie prin care isi dau acordul pentru retragerea sprijinului politic lui Mihai Tudose.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: