Rares a disparut. Ministru PNL: „Dati-va demisia toti! Toti Raresii, Bocii, Ralucii si Fluturii de partid si de stat! Luati-va labele de pe PNL”

politica

Ministrul interimar al Agriculturii, senatorul neafiliat Adrian Oros, considera ca intreaga conducere a PNL ar trebui sa demisioneze deoarece partidul se afla intr-o stare „jalnica”.

„O victorie in genunchi! Cum zicea Olguta: Marcel le-a luat si banii de pe piept. Toata conducerea PNL ar trebui sa isi dea demisia pentru starea jalnica in care au adus acest partid istoric. Pentru haosul creat in mod artificial, cand au aruncat in aer coalitia de guvernare, agravand criza economica care s-a suprapus peste criza sanitara. Si pentru modul in care au tradat electoratul care a votat o coalitie de dreapta care sa dezvolte Romania. Niciunul nu este mai putin vinovat. Au votat la comanda, fara niciun discernamant, ca niste papusi mecanice invocand ‘interesul national'”, a scris Oros, luni, pe Facebook.

El a adaugat ca, la Congresul PNL, echipa castigatoare a promis ca va tine PSD departe de guvernare cel putin 7 ani.

„Acum, la doua luni de la Congres, pentru a-si demonstra consecventa, aceleasi personaje stranii ne spun ca fac un pact de guvernare cu PSD pentru 7 ani. Un pact victorios, semnat in genunchi. Unii dintre principalii artizani si sustinatori ai grandiosului proiect, ramanand pe dinafara, au inceput sa ceara capul ‘suflului nou’. E de asteptat ca in urmatoarea perioada multi dintre acesti vrednici ‘urmasi ai Bratienilor’ sa incerce sa isi spele imaginea debarcand-ul pe Citu. Eu le spun altceva: Dati-va demisia toti! Toti Raresii, Bocii, Ralucii si Fluturii de partid si de stat! Luati-va labele de pe Partidul National Liberal!”, a transmis Adrian Oros.

Principalul comunicator al PNL, Rares Bogdan, a disparut subit dupa ce conducerea PNL a aprobat luni componenta guvernului PSD-PNL.

Mai mult despre: ,

Comentarii: