Rares Bogdan a ajuns tocmai la Romania TV: „Klaus Iohannis m-a socat, sa anunte daca nu va mai candida”. Pe cine vede in locul lui Iohannis

politica

Rares Bogdan, realizator la Realitatea TV, a oferit un interviu postului concurent, Romania TV, care promoveaza intens politica PSD. Bogdan s-a declarat socat de modul in care Iohannis a anunta ca accepta nominalizarea PSD pentru functia de premier.

„Am ramas un sustinator al lui Klaus Iohannis, dar nu inseamna ca trebuie sa fim aplaudaci. Cand greseste, trebuie sa ii atragem atentia. Trebuia sa faca o analiza crunta despre ce a insemnat un an si o luna cu PSD la conducere. Ne-a socat prin modalitatea in care a anuntat optiunea in sine. A jucat in limitele Constitutiei, dar se astepta altceva. Am vazut acelasi lucru. Asta nu inseamna ca ne-am dezis de Klaus Iohannis.

Comunicarea a fost defectuoasa. Putea sa fie un altfel de mesaj. Putea sa spuna ca a fost nevoit sa ia o astfel de decizie. Daca nu mai vrea sa intre in coliziune cu PSD sau daca nu mai vrea sa candideze sunt si alte optiuni. Sper sa nu faca vreun pact cu PSD. In cazul in care nu va candida sunt si alte optiuni in zona dreptei. Cel mai potrivit ar fi, daca nu va candida Klaus Iohannis, Emil Hurezeanu, Dacian Ciolos sau Laura Codruta Kovesi”, a declarat Rares Bogdan.

El a tinut sa nege ca ar avea o relatie apropiata cu presedintele

„Nu mi-am baut cafeaua la Palatul Cotroceni si nu am mai ajuns acolo din februarie 2015 cand i-am luat un interviu”, a mentionat Rares Bogdan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: