„Rares Bogdan a descoperit ca unul dintre jurnalistii invitati in direct este ACOPERIT al SRI” – Noi dezvaluiri dintr-un celebru jurnal

politica

Ion Cristoiu publica pe blogul sau noi dezvaluiri din jurnalul Elenei Udrea. Aceasta sustine ca jurnalistul Alexandru Cautis, aflat zilele acestea in centrul unui urias scandal dupa ce si-a anuntat candidatura pe listele PSD, este un „acoperit al SRI”.

Iata ce ar fi relatat Elena Udrea, citata de catre Ion Cristoiu pe blog:

„Am mai aflat intr-o zi la Zaitone, la masa cu Gusa, cu Rares Bogdan si unul din patronii arabi, ca acoperitii din presa primesc mesaje direct de la Coldea si Kovesi.

A povestit Rares, care devenise sustinator Johannis datorita lui Coldea, dupa cum chiar el recunostea, ca in urma cu o seara l-a avut in emisiune pe Cautis. Acesta primea mesaje in direct, nu mai tin minte tema emisiunii. Discret, la pauza i-a luat telefonul si erau mesaje pe BBM si Whatʼs app de la Coldea si Kovesi. Si ca a spus tuturor celor din studio despre mesaje, cind le-a vazut. (…).

Tot ieri, adica duminica, in ideea de a promova materialul lui Turcescu, l-am vazut la Realitatea pe Cautis, acoperitul lui Coldea. Spunea numai bazaconii, dar avea o singura treaba, din toata discutia sa reiasa ce corupta sint eu! Eram deja in tandem cu Dragnea, care ii dadea bani lui Cocos ca sa-i dea lui Bica!!! O nebunie. Amesteca lucrurile, dar concluzia era ca eu sint implicata, iata dovada si ca sint corupta. Am cerut lui Kohalmi sa intru in direct, dar s-a terminat emisiunea.

L-am sunat direct pe Cautis, la care am tipat 10 minute in continuu. I-am cerut probe ca Dorin lucra cu firma de constructii a lui Dragea in Teleorman, l-am acuzat ca are misiune sa ma atace, pentru ca amesteca acuzatiile pe care le facea doar ca sa iasa o nebunie. Mi-a spus ca asa a fost prezentat materialul la Realitatea, sau asa a inteles el, ca Dragnea cu cazul cu Niculae si Cocos au actionat in aceeasi speta. Acum realizez ca el nici nu vazuse materialul lui Turcescu.

Pur si simplu fusese trimis sa faca acuzatii la adresa mea si sa genereze nebunie in jurul „cazului Bica”. L-am facut acoperit al SRI. Mi- a cerut probe. I-am raspuns ca am probe cit are el pentru ce sustine, dar eu am ipoteze bazate pe indicii certe. Nu i-a convenit. A ramas ca imi va spune despre ce firma a lui Cocos ar fi vorba, pentru ca eu i-am spus clar ca nu a avut niciodata firma de constructii. Era inversunat impotriva lui, l-a facut turnator la Securitate!!! ca Popoviciu Puiu, nenorocit si in alte feluri. L-am pus la punct si el m-a intrebat de ce il apar. Evident era montat impotriva lui”, sustine Elena Udrea in jurnal.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: