Rares Bogdan, amendat de CNA pentru ca i-a atacat pe Raed Arafat si Razvan Burleanu

news

Realizatorul Realitatea TV Rares Bogdan a primit o amenda de 10.000 de lei din partea CNA pentru ca a incalcat, in trei cazuri, legea audiovizualului.

Potrivit Pagina de Media, intr-una dintre emisiunile moderate de Rares Bogdan s-au adus acuzatii legate de SMURD in privinta interventiei in cazul Colectiv. Au fost difuzate pe post imagini cu victime cu arsuri, neblurate. S-au facut afirmatii si acuzatii legate de sistemul medical.

A doua emisiune cuprinsa in amenda a fost despre Federatia Romana de Fotbal. „Rares Bogdan, impreuna cu invitatii sai Dorin Chiotea, Razvan Ion Boanchis si doctorul Pompiliu Popescu au lansat afirmatii defaimatoare la adresa conducerii Federatiei Romane de Fotbal si in special la adresa presedintelui FRF, domnul Razvan Burleanu”, suna reclamatia de la care a pornit discutia.

Titluri afisate pe burtiera, pe fond galben: „Cine si-a batut joc de fotbalul romanesc”, „Cine esti dumneata, domnule Burleanu?”, „Cum duce Burleanu Nationala in mormant”, „Burleanu esti praf!”, „Este sau nu Burleanu omul sistemului”.

Cea de-a treia emisiune luata in calcul a fost despre TVR. In editia din luna noiembrie, Rares Bogdan s-a dezlantuit intr-un atac la adresa TVR si a presedintelui Irina Radu. Subiectul: postul public a realizat un interviu cu premierul de atunci Dacian Ciolos, insa nu l-a difuzat. De ce? Era campanie electorala, iar Dacian Ciolos era optiunea pentru premier a PNL, au justificat atunci cei din Televiziunea publica.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: