Rares Bogdan anunta APOCALIPSA pentru Iohannis dupa inlocuirea lui Marian Munteanu

politica

Realizatorul Realitatea TV, Rares Bogdan, sustinator aprig al lui Marian Munteanu si prieten apropiat al unor lideri ai PNL, anunta ca PNL se ca face „zob” in curand iar Klaus Iohannis va fi suspendat.¬†

Previziunile lui Rares Bogdan survin in contextul discutiilor privind inlocuirea lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Bucuresti. Iata textul publicat azi-noapte pe pagina sa de Facebook.

„Incet si sigur PNL se indreapta spre soarta PNT-cd. Si uite asa se face zob si ultimul partid istoric. Cineva vrea sa repete SCENARIUL din 1996-2000. Imi este tot mai limpede. In prima faza vor face zob PNL-ul. In a doua vor lipi imaginea lui Emil Constantinescu tot mai agresiv de imaginea lui Klaus Johannis. Dupa alegerile din Noiembrie si dezastrul liberal vor trece in maxim 6 luni la ….SUSPENDAREA Presedintelui care pur si simplu refuza sa preia cu adevarat puterea. NU INTELEGE ca e tot mai izolat la Cotroceni.

PSD condus de Zgonea sau Dancu il va propune pe Maior sau Dancu pentru Presedinte. Unul dintre ei va castiga scaunul de la Cotroceni si astfel ROMANIA dupa mai bine de 12 ani va avea un presedinte de stanga. Simplu si fara posibilitate de a bloca toate acestea. Pentru ca DEMOCRATIA a murit in ROMANIA. Este un simulacru si atat. Un fel de…. Aaaaa, sa nu uit, Ciolos va fi considerat la concurs cu Boc unul dintre cei mai slabi premieri ai ultimilor 26 de ani. Multe sperante, putine, foarte putine realizari insa un guvern plin de aroganti si atitudini superioare si cam atat…… Apropo va reamintesc ca au trecut 6 luni deja. Se vede ceva? Poate doar eu nu vad.

Romania va fi din ce in ce mai mult in genunchi. Capitalul autohton va fi zob iar toti cei care iubesc ROMANIA si respecta istoria vor fi considerati retrograzi, conservatori sau pasunisti si un real pericol pentru viitorul luminos al tarisoarei. Cei plecati „afara” nu doar ca nu se vor intoarce dar cred ca randurile lor vor spori si mai mult….. Si uite asa vom spune „A fost odata ROMANIA!”

P.S. Aaaa, sa nu uit, toate acestea sunt scoase din mintea mea ramasa sanatoasa, nu e cazul sa imi sopteasca nimeni nimic, doar trebuie sa privesc cu atentie si fara implicare ceea ce se intampla pe scena publica. E evident”, a scris Rares Bogdan.

Liderii PNL vor anunta, mericuri, dupa ora 18.00, decizia luata in legatura cu Marian Munteanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: