Rares Bogdan anunta ca Dragnea a reusit sa-l cumpere si pe cel mai „inalt” adversar din partid: „Azi se scuipa, maine dantuiesc impreuna”

analize

Realizatorul TV Rares Bogdan anunta ca Liviu Dragnea s-a impacat cu cel mai mare adversar al sau din PSD, fostul premier Mihai Tudose. „Oameni fini, de onoare, azi se scuipa, maine dantuiesc impreuna…. ca asa e la Braila in port”, a comentat Bogdan.

Intr-o postare in care comenteaza acid atacurile declansate de PSD impotriva completurilor de trei judecatori de la ICCJ, Rares Bogdan dezvaluie ca Dragnea a reusit sa il cumpere si pe Tudose.

„Daca au vazut ca poate Dragnea la completurile de 5, acum vor sa pulverizeze si completurile de 3, aici cu dedicatie pentru Valcov-tablou. Nu inteleg de ce se mai chinuie si nu inlocuiesc toate completurile de judecata cu o analiza profunda a Cex, dupa modelul Staborurilor tiganesti. Eu zic ca e o idee, hai baieti, la treaba….

Ma tot intreb daca mai e unul sanatos la cap in Cex-urile si Consiliile astea ‘populist-nationaliste’ ale lor…. Gandesc, deci nu pot intra in Cex.

P.S. Cel mai inalt pesedist, ala de e inalt ca parul, …(continuarea cred ca o stiti), a facut pace cu seful staborului si a decis ca dupa model Grindeanu, sa uite umilintele si jignirile. Oameni fini, de onoare, azi se scuipa, maine dantuiesc impreuna…. ca asa e la Braila in port”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Mihai Tudose a fost eliminat din functia de premier in urma actiunilor lui Liviu Dragnea.

Comentarii: