Rares Bogdan anunta ca PSD nu are ce sa mai faca: „Presedintele isi va pune in aplicare planul de guvernare”

politica

Realizatorul Realitatea TV a explicat ca, din perspectiva sa, refuzul presedintelui nu inseamna o surpriza si ca are incredere in dorinta lui Liviu Dragnea de a guverna Romania, Rares Bogdan subliniind ca, in cazul in care se va ajunge la un razboi, presedintele Iohannis il va castiga.

„Nu a fost niciun fel de surpriza. Poate mi-am atras antipatii pentru ca m-am exprimat inca de saptamana trecuta. Presedintele intelege ca aceasta tara are nevoie de un premier foarte puternic din partea acestei coalitii.

Cred ca coalitia va veni cu o propunere de nerefuzat. Sunt convins ca presedintele vrea sa isi puna in aplicare planul de guvernare pentru tara. Cred ca dl. presedinte a primit foarte informari, s-a interesat foarte mult. (…) Cred ca presedintele a ales intelept si cred foarte mult in dorinta domnului Dragnea de a guverna.

Mai cred ca domnul Dragnea, care a castigat in mod categoric alegerile parlamentare, se gandeste la Romania si va intelege ca in spatele deciziei presedintelui Romaniei nu se afla un moft, ci o analiza serioasa a presedintelui. Doamna Shhaideh, care ar fi putut aduce un plus valoare ca ministru, ar fi adus si unele neclaritati ca premier.

Cred ca presedintele Romaniei este pregatit de orice. Romania de la urne de azi a fost de 7 milioane de voturi, in 2014 au fost peste 11 milioane de voturi. Daca se intampla ceva, presedintele va castiga si se va ajunge la dizolvarea Parlamentului si la alegeri anticipate. Si PSD va ajunge intr-un moment foarte complicat, pentru ca propunerea pentru doamna Shhaideh a lovit in fondul electoratului lor.

Din punct de vedere economic si social nu cred ca presedintele PSD va duce decizia in acea zona. Daca se ajunge acolo, presedintele Iohannis va castiga acest razboi”, a explicat Rares Bogdan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: