Rares Bogdan anunta ca se sacrifica si accepta o alianta cu PSD: „Pentru tara trebuie sa treci peste orice”

politica

„Pentru tara trebuie sa treci peste orice”, a declarat luni rares Bigdan, intrebat fiind despre alianta dintre PNL si PSD, partid pe care l-a criticat dur deseori.

Intrebat ce minister avizator ar ceda PNL celor de la PSD, in cazul unei aliante, Rares Bogdan a spus ca ”PNL nu poate ceda Justitia”, aratand ca ”stie din punctul de vedere al impactului in spatiul public, ONG-uri, miscari civice si istoria ultimilor 5 ani de zile”.

Rares Bogdan a spus ca este convins si spera ca cei care au facut ceea ce au facut in urma cu 4 ani, au fost indepartati de la conducerea PSD.

El a aratat ca, desi toata lumea da ca sigura o guvernare PNL-PSD, el ”nu ar fi atat de sigur”, atata vreme cat filialele partidului nu si-au spus cuvantul, pentru ca forta lor este extrem de mare.

”Votul este unul secret, si nu cred ca un om ca Ilie Bolojan, un om ca Alin Tise, ca Ionel Bogdan, ca Emil Boc, ca Ion Dumitrel, Florin Roman, Raluca Turcan, Alina Nica, Nelu Tataru, George Flutur, amiralul Chitac, Costel Soptica pot fi induplecati atat de usor sau speriati. Domniile lor vor veni, isi vor spune punctul de vedere, fie ca vin de la Gorj, Dolj, Bistrita si fiecare ne va spune, va fi un Birou Permanent pe care ma astept sa il terminam la miezul noptii”, a mai spus Rares Bogdan.

El a mai aratat ca le va trasmite colegilor sai ca trebuie sa se gandeasca la ceea ce pot face pentru tara si nu la ”orgolii politice”.

”Pentru mine nu conteaza oamenii, ma intereseaza ce ne asumam”, a mai spus Rares Bogdan, afirmand ca ”oamenii nu mai au rabdare” si vede acest lucru pe cercetarile sociologice.

”Trebuie sa dam un guvern stabil Romaniei, cat mai rapid”, a mai spus el.

Mai mult despre:

Comentarii: