Rares Bogdan anunta ca UDMR nu are ce cauta la guvernare: „Atunci cand Kelemen Hunor ne va recita in fiecare dimineata articolul 1 din Constitutie si va intelege”

politica

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a declarat, luni seara, la Antena e ca liberalii nu vor accepta UDMR in viitoarea coalitie de guvernare.

„Atunci cand Kelemen Hunor ne va recita in fiecare dimineata articolul 1 din Constitutie si va intelege… Ceea ce trebuie sa invete dansul si cei care vor sa faca alianta este ca Romania este stat unitar, national si indivizibil”, a spus Rares Bogdan intr-o interventie la Antena 3.

Pe 10 septembrie, premierul Ludovic Orban a declarat, la reuniunea presedintiei Grupului PPE, ca dupa alegerile parlamentare, PNL isi doreste ca parteneri de guvernare PMP si UDMR.

„Ca si parteneri pentru guvernare, in primul rand ne dorim sa fim parteneri cu celelalte formatiuni politice din Romania care sunt membre ale Partidului Popular European, respectiv PMP si UDMR. Daca nu va fi suficienta majoritatea dintre cele trei formatiuni, in niciun caz nu vom face guvern cu fostii comunisti, actualii socialisti, si vom incerca sa identificam alti posibili parteneri”, a spus premierul.

Mai mult despre:

Comentarii: