Rares Bogdan anunta deja infrangerea zdrobitoare a PSD la europarlamentare: „Romania va da semnalul, incepand din 26 mai, de la ora 21.00, ca dreapta se intoarce la putere” – Video

politica

Liderii PNL au depus la BEC, miercuri, 1,4 milioane de semnaturi pentru sustinerea candidatilor partidului la alegerile europarlamentare.

Rares Bogdan, care deschide lista PNL la europarlamentare, a sustinut ca va fi „cea mai grea batalie”.

„Vreau sa fac un apel sincer la toti cei care iubesc aceasta tara, care cred ca aceasta tara nu trebuie sa fie un rai al infractorilor sa voteze pe 26 mai. Vor urma doua luni extrem de dificile. Suntem pe front si ii rog pe toti simpatizantii, activistii si care ne-au acordat semnaturile sa fie alaturi de noi in aceasta batalie, poate cea mai dificila in ultimii 30 de ani. Vorbim despre a fi sau nu fi in Europa. Vorbim despre a fi sau a nu fi in parteneriat strategic cu SUA. PSD a depasit orice limita si ataca SUA cei care garanteaza securitatea in aceasta zona. Ii rog pe romani sa voteze si sa explice tuturor colegilor ce inseamna votul de le 26 mai”, a afirmat Bogdan.

„Romania va da semnalul, incepand din 26 mai, de la ora 21.00, ca dreapta se intoarce la putere. Pentru ca stanga in aceasta tara a pus-o in genunchi”, a mai spus Rares Bogdan.

Mai mult despre:

Comentarii: