Rares Bogdan anunta dezvaluiri „de senzatie” privind relatia lui Dragnea cu compania austriaca OMV. Seful PSD negociat direct si a primit foloase in schimb

news

Realizatorul TV Rares Bogdan il acuza pe Liviu Dragnea ca a primit anumite foloase din partea companiei austriece OMV. El ii cere sa prezinte detalii privind „negocieri directe” cu OMV, „inclusiv cele prin care au decis sa inchida Arpechim-ul”, altfel el va prezenta dovezi despre cum Dragnea si OMV „isi bat joc de Romania”.

„Mesaj pentru OMV Petrom si PSD. Mai clar, pentru CEO-ul Mariana Gheorghe si presedintele PSD Liviu Dragnea.

Am inteles ca D-na Mariana Gheorghe isi doreste si chiar are solutii ca economia Romaniei sa ajunga pe locul 10 in UE, de pe locul 16, unde este acum. Daca tot isi doreste acest lucru, o rog, atat pe ea, cat si pe presedintele mincinos Liviu Dragnea, sa inceapa cresterea economica a tarii printr-o cerere pe care s-o adreseze Guvernului, prin care sa solicite renegocierea redeventelor, lucru care ar fi trebuit sa se intample inca din urma cu 3 ani.

De asemenea, as ruga-o pe D-na Gheorghe sa plateasca integral impozitele pe profit in Romania si sa nu mai externalizeze profiturile prin tot felul de contracte de consultanta si management sau alte artificii corporatisto-golanesti. Iar pe Liviu Dragnea il invit sa ne spuna ce a primit la schimb pentru a continua politica lui Victor Ponta si a inaintasului lui, Adrian Nastase, in relatia cu corporatia austriaca, dar cu actionar strategic rus.

Daca ei evita in urmatoarea saptamana sa faca publice datele negocierii directe, inclusiv cele prin care au decis sa inchida Arpechim-ul, le promit eu ca vineri seara voi face dezvaluiri de senzatie despre cum isi bat joc de Romania, Liviu Dragnea, Mariana Gheorghe, OMV si PSD”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: