Rares Bogdan anunta noi cifre dezastruoase pentru PSD. Ultimul sondaj, partidul lui Dragnea este mult in spate fata de PNL

politica

Rares Bogdan, primul pe lista PNL la alegerile europarlamentare, a anuntat ca cel mai recent sondaj comandat de partid, finalizat pe 27 aprilie, arata ca liberalii au 27% la intentia de vot a romanilor, formatiunea fiind in crestere.

„Inainte de a intra in Focsani am primit un ultim sondaj de opinie, terminat pe 27 seara. Am vorbit la telefon cu presedintele Ludovic Orban, cu secretarul general Robert Sighiartau, si am spus chiar daca nu anuntam tot ce este acolo, desi sunt lucruri importante, cum ar fi ca dumneavoastra, la fel ca toti romanii vreti cu Europa, nu cu Rusia, vreti cu SUA, nu cu China sau cu Turcia. Acolo scrie ceva important si trebuie sa stiti ca e pentru prima data cand PNL poate atinge, dupa 1990, un scor istoric. Ultimul sondaj de opinie ne arata ca consolidat PNL are 27% si este in crestere”, a afirmat Rares Bogdan, la mitingul organizat de PNL la Focsani.

Acest a adaugat ca cercetarea de piata comandata de liberali arata PSD ca fiind cotat la 25%, iar celelalte partide la 16%, intr-un trend descendent.

„Daca dumneavoastra veti intelege asta, daca veti intelege ca PSD e la 23%, ca celelalte forte vin de la 16% in jos, daca dumneavoastra veti intelege ca puteti face parte dintr-un partid mare, unul care poate sa ridice Romania din noroi, un partid care sa guverneze aceasta tara pentru urmatorii 5-10 ani, nu ne opreste nimic. Nimic nu ne poate sta in cale. Rugamintea mea este doar sa aveti incredere ca putem castiga. De sapte ani de zile stam in Opozitie, de sapte ani de zile PSD conduce Romania si ne umileste. A venit vremea PNL. E timpul Romaniei, e timpul PNL, e timpul ca dumneavoastra sa in convingeti pe romani ca se poate trai si altfel”, a conchis Rares Bogdan.

Potrivit PNL, la mitingul electoral organizat duminica la Focsani ar fi participat aproximativ 5.000 de persoane.

In schimb, primarul PSD din Focsani Cristi Valentin Misaila a scris, duminica pe Facebok, ca PNL a adunat la miting 1.000 de sustinatori pe care i-a luat „cu japca” de prin alte orase.

„La mitingul PNL de la Focsani au fost adusi cu japca liberalii de la Bacau, Buzau, Galati si Braila! Asa au reusit sa faca si ei 1.000 de sustinatori”, a scris edilul social-democrat din Focsani, pe reteaua de socializare.

Mai mult despre: ,

Comentarii: