Rares Bogdan, aparitie neasteptata la Antena 3: „Raman liderul PNL cu cea mai mare incredere”

politica

Rares Bogdan si-a facut o aparitie surprinzatoare, luni seara, la emisiunea „Sinteza zilei” de la Antena 3. El a anuntat in emisiune ca este „liderul PNL cu cea mai mare incredere”.

Raman liderul PNL cu cea mai mare incredere, ultimul sondaj a aratat ca am o cota de incredere de 37-38%. (…) Iohannis are 46%, Ciolos 33-35% si sunt eu. Mi-as dori sa fie si alti lideri din zona dreptei peste 20%”, a spus Rares Bogdan la Sinteza zilei.

El a cerut ca parlamentarii de Opozitie sa faca eforturi pentru ca motiunea de cenzura sa treaca.

„Daca vom astepta ca PSD si ALDE sa se erodeze venind pe un val urias in decembrie anul viitor s-ar putea ca ceea ce preluam atunci sa fie pentru a guverna sa fie atat de jos si atat de zdrobit din punct de vedere economic incat sa ne fie extrem de greu sa ridicam economia in urmatoarele luni.

(…) Nu as sta relaxat nici in aceasta noapte si nici maine si as incerca prin orice mijloace sa stau de vorba cu deputati si senatori nemultumiti din PSD si ALDE, pentru ca si acolo sunt oameni rationali”, a mai spus Rares Bogdan.

„Ii salut pe telespectatorii dvs. in fata carora ma voi exprima ori de cate ori voi avea ocazia, pentru ca ii respect si consider ca, cu cat aud mai multe voci, mai multe proiectii, cu cat au mai multe optiuni, cu atat e mai bine atat pentru ei, cat si pentru democratia romaneasca”, si-a incheiat Rares Bogdan prezenta la Antena 3.

Mai mult despre: ,


Comentarii: